De schatkamer van Sinterklaas in Studio88

ingevoerd op 15-11-2007

Voor de voorstelling van 18 november gaat het kleine, knusse theater aan de Bobeldijk omgebouwd worden tot de schatkamer van Sint Nicolaas. Bij binnenkomst zal groot en klein verwonderd en verrast zijn. Het theater is veranderd in de ’echte’ schatkamer van Sint Nicolaas. 

Koningsblauwe gordijnen, een troon van goud met roodfluweel en overal kindertekeningen. Als je het theater binnenstapt dan weet je, dit is het domein van Sint Nicolaas. Natuurlijk komt Sint Nicolaas (hopen we) en ook zijn er Zwarte Pieten. De kinderen beleven een prachtig avontuur met de Sint.
De schatkamer van Sinterklaas is een heerlijk programma voor jong en oud.

Breng uw fototoestel mee want wie weet wil uw kind nog met Sint en zijn Pieten op de foto.
Er zijn deze dag twee voorstellingen. Één om 11.00 uur en één om 14.30.

Op 30 december is er een groot theaterfestival. Deze dag is het toneel geheel voor de kinderen. Iedereen is welkom om als echte artiest op te treden voor het publiek. Je mag zelf kiezen wat je wilt uitvoeren, theater, muziek, dans, noem maar op. Het is wel belangrijk dat je van te voren even doorgeeft wat je gaat doen. Opgeven kan via de theatertelefoon 06-11 00 00 70.

De Schatkamer van SInterklaas is voor kinderen van alle leeftijden en begint om 11.00 uur en om 14.30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 4,50. Reserveren is noodzakelijk en kan via 06 – 11 00 00 70. Kindertheater Studio88 bevindt zich aan de Bobeldijk in Berkhout. Kijk voor meer informatie op www.theater88.nl