Informatiegids over de politie Noord Holland Noord

ingevoerd op 16-12-2006

Vanaf deze week ontvangen alle huishoudens in Noord-Holland Noord de Politiewijzer 2007/2008 in de brievenbus. Dit zijn boekjes vol informatie over het politiekorps. Er staan bijvoorbeeld artikelen in die vertellen waar de organisatie voor staat, wat het politiewerk inhoudt, hoe buurtbewoners de politie het beste kunnen bereiken en hoe zij aangifte kunnen doen. Maar er is ook veel aandacht voor onderwerpen als huiselijk geweld, veelplegers en slachtofferhulp.

De politie gaat het contact met de bewoners van het gebied nog verder verstevigen. Behalve de Politiewijzer met algemene informatie over de politie, komt er iedere maand een digitale nieuwsbrief uit. Lid worden is gratis en gaat makkelijk. Surf hiervoor naar www.politie.nl/noord-holland_noord en klik op de banner ‘Aanmelden Politiepost’. Bovendien komt er twee keer per jaar een politiekrant uit die bij alle huishoudens thuis wordt bezorgd. 

Boekje ook verkrijgbaar bij frontoffice
De Politiewijzer wordt in de week van 18 december huis-aan-huis verspreid in de hele regio. De verspreiding gebeurt uit via de reclamefolders. Dit betekent dat mensen met een zogenaamde ‘Nee-sticker’ op de brievenbus, de Politiewijzer niet zullen ontvangen. Zij kunnen het boekje ophalen bij het dichtstbijzijnde politiebureau of bellen met de Politie Servicelijn, telefoon: 0900- 8844.