Caribisch Feest in Sportcafé Zwaag met Edsel Juliet & La Banda Loca

Mis dit Caribische spektakel niet!

HOORNGIDS HOORN | Op zondag 29 september verandert Sportcafé Zwaag in Zwaag in een tropisch dansparadijs met de live muziek van Edsel Juliet & La Banda Loca. Tussen 17.00 en 21.00 uur zorgen zij voor een spetterend Caribisch feest, vol ritmes van salsa, merengue, bachata, zouk en kaseko. Dit belooft een middag vol dansplezier te worden waarbij de voetjes niet van de vloer zullen komen!

De aanstekelijke klanken van Edsel Juliet en zijn bandleden brengen de bezoekers op een muzikale reis door de Cariben. Speciale gast Gyver, bekend om zijn talent op de conga, en DJ Rick uit Amsterdam maken de line-up compleet. Heerlijke drankjes en feestelijke muziek zorgen voor de perfecte afsluiting van het weekend of een swingende start van de nieuwe werkweek.

Nog niet bekend met Edsel Juliet & La Banda Loca? Neem dan zeker een kijkje op hun social media of op de website www.edseljuliet.com (http://www.edseljuliet.com) om alvast in de stemming te komen.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor €12, aan de deur kosten ze €15. Het feest vindt plaats in Sportcafé Zwaag, Munnikenwoud 1, 1689 BA Zwaag.

Bron: Edsel Juliet
Foto: Aangeleverd

LBL_Pers LBL_Pers