Indische middag met The New Aces

Oosterkerk, Grote Oost 58, Hoorn, 6 oktober 13.30 - 17.30 uur

HOORNGIDS HOORN | Op zondag 6 oktober organiseert Stichting Acara Vita Nova opnieuw een sfeervolle Indische middag onder de naam Kumpulan Dansa Senang in de Oosterkerk, de Huiskamer van Hoorn. Dit belooft een middag te worden vol muziek, dans en gezelligheid, met een optreden van de band The New Aces. Deze band brengt een gevarieerd programma met een mix van muziekstijlen die geliefd zijn bij de Indische gemeenschap, zoals Indische rock-’n-roll en de traditionele dansen poco poco en potjo potjo. Daarnaast spelen ze ook countrynummers en muziek uit de jaren zestig.

The New Aces ontstonden in 2021 na het overlijden van Frans van de Brand Horninge, de zanger en leider van The Eastern Aces. De overgebleven bandleden wilden de kenmerkende sound behouden die zo gewaardeerd wordt door de Indische gemeenschap, en vonden daarom een nieuwe zanger in het Indo-circuit. De huidige bezetting van The New Aces bestaat uit ervaren musici, allemaal van Indische afkomst, die jarenlange ervaring hebben en een diepe verbondenheid met de Indische muziektraditie.

De middag begint om 13.30 uur en de deuren van de Oosterkerk openen om 13:00 uur. Het programma duurt tot ongeveer 17.30 uur en belooft een feest van herkenning en nostalgie te worden. The New Aces laten een breed repertoire horen en nemen het publiek mee terug in de tijd met hun Indische sound.

De toegang tot dit evenement kost € 40 voor begunstigers, inclusief een maaltijd. Reguliere bezoekers betalen € 30 voor toegang met maaltijd en € 15 zonder maaltijd of snacks (aan de zaal € 20). Voor jongeren tot 18 jaar is de entree € 10, zonder maaltijd of snacks. Begunstigers dragen met hun bijdrage van € 10 extra bij aan het werk van Stichting Acara Vita Nova.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.acaravitanova.org (http://www.acaravitanova.org) en www.podiumplein.nl (http://www.podiumplein.nl). Mis deze kans niet om een fantastische Indische middag te beleven met The New Aces in de Oosterkerk in Hoorn.

The New Aces The New Aces