Hoornse binnenstad wordt bruisend modeparadijs

Hoorn Modestad trapt najaarscollectie 2024 af op zaterdag 28 & zondag 29 september

HOORNGIDS HOORN | Het najaar staat voor de deur, en dat betekent dat de mode- en modegerelateerde bedrijven in de historische binnenstad van Hoorn hun nieuwste collecties gaan presenteren. Hoorn Modestad luidt het nieuwe modeseizoen in met een feestelijk weekend vol mode, muziek, hapjes en leuke verrassingen.

De aftrap van de najaarscollectie 2024 vindt plaats op zaterdag 28 september, met een feestelijke koopzondag op 29 september. Een modieus weekend vol verrassingen.

Binnenstad wordt bruisend modeparadijs
Tijdens dit speciale kick-off weekend wordt de binnenstad van Hoorn omgetoverd tot een bruisend modeparadijs. Verschillende winkels openen hun deuren om bezoekers kennis te laten maken met de nieuwste najaarscollecties. Van modeflitsen in de binnenstad tot gezellige hapjes en drankjes: het belooft een gezellig en stijlvol weekend te worden.

De deelnemende winkels zijn:
LijfStyle, Topics Fashion, Biaro Boutique, Elton Herenmode, Kelly Jeans, Blue Striker, Schutz Mannenmode, Indian Summer, De Mode Apotheek, Charel Men, Charel Women, Dressed by Debbie, Bruggeman Herenmode, Intema Jeugdmode, Bij Kaar, Voetiek, Van Vuuren, Meijerink Comfortabele Schoenmode en Villa Lemonade.

Herken de deelnemers
Deelnemende winkels zijn gedurende dit modeweekend te herkennen aan de kleurrijke ballonpilaren bij hun ingang. Zo weten bezoekers direct waar ze moeten zijn om de nieuwste trends en collecties te ontdekken.

Oktober Mode Maand
Met  de gezamenlijke introductie van de najaarscollectie 2024 door Hoorn Modestad, begint ook de Oktober Mode Maand. De hele maand oktober staat in het teken van mode, stijl en de nieuwste trends. Een maand die je als modeliefhebber niet wilt missen. Doe jezelf een plezier op zaterdag 28 en zondag 29 september in de binnenstad van Hoorn en laat je verrassen door de nieuwste najaarsmode, leuke extraatjes en een gezellige sfeer.
De Oktober Mode Maand is een initiatief van Hoorn Modestad, in samenwerking met de lokale modewinkels in de historische binnenstad van Hoorn.

Hoorn Modestad september 2024 Hoorn Modestad september 2024