Feestelijke 15e editie van de Westfriese Beursvloer op 17 oktober

Handelen met gesloten beurzen

HOORNGIDS HOORN | Heb jij als maatschappelijke organisatie hulpvragen waarvoor expertise, materialen, middelen of mankracht ontbreken? Doe dan op 17 oktober mee aan de 15e editie van de Westfriese Beursvloer in Schouwburg Het Park! Dit evenement biedt non-profitorganisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven uit West-Friesland de kans om een uur lang te handelen, zonder dat er geld aan te pas komt.

Wat is de Westfriese Beursvloer?
De Westfriese Beursvloer is dé ontmoetingsplek waar organisaties en bedrijven uit de regio actief handelen in kennis en kunde, materialen, middelen en klussen. Dit initiatief is opgezet door Vrijwilligerspunt Westfriesland in samenwerking met de Westfriese Uitdaging. Het doel is om maatschappelijke organisaties te helpen met vragen waarvoor zij binnen hun eigen organisatie niet de middelen of expertise hebben, zoals het ontwerpen van een flyer, juridisch advies, of het vinden van een locatie voor een evenement.

Bedrijven kunnen met hun expertise of materialen inspelen op deze hulpvragen, in ruil voor een leuke maatschappelijke tegenprestatie van de organisatie.

Actief op zoek naar de perfecte match
Na de gongslag gaan ondernemers en vrijwilligers samen op zoek naar de ideale match tussen vraag en aanbod. In slechts één uur proberen beide partijen een overeenkomst te sluiten, die vervolgens officieel wordt vastgelegd. In de afgelopen 14 edities zijn er al zo’n 2.000 succesvolle matches tot stand gekomen.

Een mooi voorbeeld is Leviaan, een organisatie die vorig jaar voor het eerst deelnam. “We wilden meer bekendheid voor onze stichting en vonden al snel een match met Rodi voor een artikel. Super”, vertelt Lisette. Ook onverwachte samenwerkingen kwamen tot stand: “Ik raakte in gesprek met iemand van Scootmobiel4all en voor ik het wist, hadden we een scootmobiel in bruikleen geregeld.”

Aanmelden
Wil je meedoen? Aanmelden voor de Westfriese Beursvloer is gratis en kan via www.westfriesebeursvloer.nl (http://www.westfriesebeursvloer.nl). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Brigitta Posch via beursvloer@vrijwilligerspunt.com (mailto:beursvloer@vrijwilligerspunt.com) of bel 0229-216499.

Mis deze unieke kans niet om jouw organisatie te versterken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan!

Foto’s: Aangeleverd

Westfriese Beursvloer 2023 Westfriese Beursvloer 2023
match 1 match 1