Verontruste vragen van Hoornse burgers

Raadscommissievergadering 10 september

HOORNGIDS POLITIEK – VERSLAG PETER URSEM | Bijna een half uur na de aangekondigde begintijd van de vergadering van de raadscommissie, omdat nog niet alle technische gemakken voor een vergadering in orde zijn, mogen twee Hoornse inwoners iets inspreken.

Parkeertarieven
Mevrouw Van Veen omkleedt het punt dat zij wil maken met een klein historisch overzicht van winkels en andere zaken die zo gemakkelijk en zonder parkeerkosten te maken bezocht werden. Door de nieuwe parkeertarieven die zij omschrijft als: ‘Je kunt er van eten met je gezin,’ zal dat de doodsteek zijn voor de winkels in de binnenstad.

Warmtestation
Dhr. Van Buuren maakt zich grote zorgen over het neer te zetten warmtestation dat deel uit gaat maken van het warmtenet. Zoals het voorstel er nu ligt, zal dit erg dicht op een huis komen te staan. Wanneer er iets fout gaat en er stoom vrij komt, dan zal dat heel vervelende gevolgen hebben. Daarnaast noemt hij het gebouwtje geen fraai gezicht, terwijl er geen enkele begroeiing omheen is. Hij vreest ook dat het te gevoelig is voor vandalisme.

Mevr. van Veen Mevr. van Veen
Dhr van Buuren Dhr van Buuren