HoornRadio ook dit jaar op de Kunst- en Cultuurmarkt

Stand op de Gedempte Turfhaven

HOORNGIDS HOORN | Vandaag wordt in de binnenstad van Hoorn de jaarlijkse Kunst- en Cultuurmarkt georganiseerd. Veel culturele instellingen uit Hoorn en de regio zijn aanwezig. Zij presenteren zich met hun nieuwe programma’s. Verzamel tips en neem folders en flyers mee. 

HoornRadio is vanaf 12 tot 17 uur aanwezig met een rechtstreekse uitzending. Van 12 tot 14 uur met gesprekjes met standhouders en bezoekers door Hendric van Doorn. Vanaf 14 uur neemt Wally Ooms het stukje over en presenteert zijn zondagse sportprogramma ’HoornRadio Sport’ vanaf de markt. 

De stand van HoornRadio is te vinden op de Gedempte Turfhaven, ter hoogte van elektronicawinkel Botman Sound & Vision, tegenover ’Bij Kaar’.

HoornRadio is 24/7 te ontvangen op op www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl) en app Tunein Radio. Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot een week daarna via ‘Live Gemist’ op www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl) bereikbaar via de browser op desktop, tablet en mobiel.

Foto’s: Archief HoornGids

HoornRadio op de Kunst- en Cultuurmarkt HoornRadio op de Kunst- en Cultuurmarkt
Hendric van Doorn op de Kunst- en Cultuurmarkt Hendric van Doorn op de Kunst- en Cultuurmarkt