Gasten in Radio Actueel: raadsleden Jeroen van der Veer (SH), Rob Droste (VVD) en Roger Tonnaer (FT)

Zaterdag 7 september van 14 tot 16 uur op HoornRadio

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 7 september 2024 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio te beluisteren van 14 tot 16 uur.

Deze keer met de raadsleden Jeroen van der Veer (Sociaal Hoorn), Rob Droste (VVD) en Roger Tonnaer (Fractie Tonnaer). Johan van der Tuin praat met hen over actuele politieke onderwerpen, zoals onder andere het al dan niet afsluiten van de Gedempte Turfhaven tijdens de markt, Sportpark Risdam-Noord, vrijheid van de horeca, hoppen in de Hoornse raad, de Japanse duizendknoop, de toekomst van Fractie Tonnaer, en wat verder ter tafel komt. Daarnaast diverse berichten, alles afgewisseld met muziek. Presentatie Johan van der Tuin, techniek en muziek Peter Kaarls.

HoornRadio is 24/7 te ontvangen op op www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl) en app Tunein Radio. Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot een week daarna via ‘Live Gemist’ op www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl) bereikbaar via de browser op desktop, tablet en mobiel.

Jeroen van der Veer - Rob Droste - Roger Tonnaer Jeroen van der Veer - Rob Droste - Roger Tonnaer