Blokweermarkt 29 september bij MAK Blokweer

Grotere markt met extra activiteiten voor kinderen

HOORNGIDS HOORN | Op zondag 29 september van 10.00 tot 16.00 uur organiseert MAK Blokweer de jaarlijkse Blokweermarkt. Deze markt is een speciale editie van de maandelijkse MAKS’ Biomarkt, waar bezoekers een breed scala aan biologische streekproducten kunnen kopen. Naast de gebruikelijke kramen met onder andere brood, kaas, olijfolie, en planten, zullen er extra kramen aanwezig zijn met producten zoals wol, edelstenen, verzorgingsproducten, leerwaren, en zelfs oesterzwampakketten.

Activiteiten voor kinderen
Voor kinderen van 6 tot 12 jaar is er een speciale (knutsel)activiteit waarbij ze hun eigen seizoenssap kunnen maken. Na het persen van het sap kunnen de kinderen hun potje of flesje mooi versieren. Deze activiteit kost € 3,50 per potje of flesje en reserveren kan via de website van MAK Blokweer. De activiteit is beschikbaar tot 15.30 uur.

Lekker eten en drinken
Wie trek heeft gekregen, kan op de markt genieten van heerlijk schapenijs of een bezoek brengen aan MAKS’ café, waar men met uitzicht op de vijver kan genieten van diverse lekkernijen en drankjes.

Meer informatie en reserveren
Voor meer informatie over de markt en de activiteiten kunt u terecht op www.mak-blokweer.nl, via telefoonnummer 0229 – 266 344, of per e-mail: info@mak-blokweer.nl (mailto:nfo@mak-blokweer.nl).

Blokweer markt_ Blokweer markt_
Blokweer markt Blokweer markt
Blokweer markt__ Blokweer markt__