Ontdek het vernieuwde stadhuis van Hoorn tijdens Open Monumentendag

Rondleiding op Open Monumentendag zaterdag 14 september

HOORNGIDS HOORN | Op zaterdag 14 september opent het vernieuwde stadhuis van de gemeente Hoorn haar deuren voor het publiek. Dit bijzondere gemeentelijke monument biedt nieuwsgierige bezoekers de kans om een kijkje achter de schermen te nemen. Tussen 10.00 en 13.00 uur worden er rondleidingen georganiseerd, waarbij experts je meenemen door het gebouw en boeiende verhalen vertellen over de geschiedenis en renovatie ervan.

Er zijn drie tijdslots beschikbaar voor de rondleidingen: van 10.00 tot 11.00 uur (https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=A2ZFcJcQq0WlFUUQQRA5cM5yEBf4WSdPhbkyyrNkIIBUQ0taNzNVSUw0T1c0WFpIQ05UUFJFSEc3Qi4u), van 11.00 tot 12.00 uur (https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=A2ZFcJcQq0WlFUUQQRA5cM5yEBf4WSdPhbkyyrNkIIBUNkRFWkYwS0lHWTRSNUVNMjE5QVFSWDlWWS4u) en van 12.00 tot 13.00 uur (https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=A2ZFcJcQq0WlFUUQQRA5cM5yEBf4WSdPhbkyyrNkIIBUMFI3RExMREpJUzQyN0cyU08xSEFaSTJGNC4u). Je kunt je inschrijven voor een van deze rondleidingen. Het is mogelijk om meerdere personen tegelijk aan te melden. Voor de jongste bezoekers is er een speurtocht georganiseerd, zodat ook zij op een leuke manier het stadhuis kunnen ontdekken.

De rondleidingen zijn onderdeel van de Open Monumentendag, waarbij verschillende monumenten in Hoorn te bezichtigen zijn. Wil je meer weten over de andere monumenten die je tijdens deze dag kunt bezoeken? Bezoek dan de website van Open Monumentendag Hoorn (https://www.omhoorn.nl/) voor meer informatie.

Mis deze unieke kans niet om het vernieuwde stadhuis van Hoorn te verkennen en meer te leren over dit historische gebouw!


Bron en foto: Gemeente Hoorn

Stadhuis Hoorn vernieuwd Stadhuis Hoorn vernieuwd