Gezelligheid en vermaak op de jaarmarkt Blokker 2024

Evenement vindt plaats op zaterdag 31 augustus

HOORNGIDS HOORN/REGIO | Op de laatste zaterdag van augustus is het weer zover: de jaarlijkse jaarmarkt in Blokker! Dit evenement, dat plaatsvindt op 31 augustus, is een ware trekpleister voor jong en oud. Met zo’n 200 kramen belooft het een dag vol koopjes, gezelligheid en vermaak te worden op de Westerblokker.

Een gevarieerd aanbod voor Iedereen

De jaarmarkt biedt voor ieder wat wils. Voor de liefhebbers van lekker eten is er een ruim aanbod aan voedingsmiddelen, waaronder ijs, paling, patat, loempia’s en andere versnaperingen. Maar dat is niet alles. Ook voor uw huis en tuin is er genoeg te ontdekken, zoals mooie nieuwe dekbedhoezen, kussens, planten en decoratiemateriaal.

Bent u geïnspireerd door de sportzomer of in training voor een evenement zoals de Dam tot Damloop? Dan kunt u op de jaarmarkt terecht voor nieuwe sportkleding, schoenen, tassen en accessoires. Voor muziekliefhebbers is er ook genoeg te beleven, zeker na een zomer vol evenementen zoals het jubileumconcert ter ere van de Beatles in Blokker.

Activiteiten voor de kleintjes

Voor de kinderen wordt het parkeerterrein tegenover de Dekamarkt omgetoverd tot een evenemententerrein met verschillende attracties, waaronder een springkussen. Kinderen tot 12 jaar kunnen op de kinderrommelmarkt hun overtollige maar nog mooie spullen verkopen op het schoolplein van basisschool De Bussel.

Spectaculaire demonstraties en muzikale optredens

De brandweer zal tijdens de jaarmarkt indrukwekkende demonstraties geven om bezoekers bewust te maken van brandveiligheid. De Bloknoten zorgen voor een vrolijke muzikale noot met hun optredens verspreid over de markt, en u kunt hen bijna niet missen!

In de kerk op de hoek van de Kolenbergstraat zal kunstenares Yolande Coevert haar prachtige wandkleden in quilttechniek tentoonstellen. Deze tentoonstelling is gratis toegankelijk, dus laat deze kans niet voorbijgaan.

Een gezellige afsluiting

Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij het Gouden Hoofd, waar bij mooi weer het terras de hele dag geopend is. Binnen kunt u genieten van de sfeervolle ambiance. Na de markt verzorgt coverband RandOm een fantastisch optreden in het Gouden Hoofd, een band die u misschien kent van eerdere optredens op de Hoornse stadsfeesten of in de schouwburg. De toegang is gratis.

De jaarmarktcommissie is ervan overtuigd: dit is een gebeurtenis die u niet wilt missen! Kom naar de jaarmarkt in Blokker en beleef een onvergetelijke dag vol gezelligheid en vermaak.

Foto: Jaarmarkt Blokker

Jaarmarkt Blokker Jaarmarkt Blokker