Hoornse Havenconcerten viert 20-jarig jubileum met spectaculair programma

Zaterdag 7 september 19.15 tot 22.45 uur Karperkuilhaven

HOORNGIDS HOORN | Dit jaar vieren de Hoornse Havenconcerten hun 20-jarig jubileum en dat wordt groots gevierd! Op zaterdag 7 september staat een gevarieerde line-up klaar voor een onvergetelijke avond aan de Karperkuilhaven.

De avond begint om 19.15 uur met een optreden van talentvolle leerlingen van Muziekschool Boedijn, die samen met het saxofoonkwartet Double Espresso het spits afbijten. Vervolgens neemt Double Espresso het podium over als hoofdact. Dit unieke, vrouwelijke improviserende saxofoonkwartet, dat sinds 2003 furore maakt in binnen- en buitenland, brengt een breed jazzrepertoire ten gehore. Van hits uit de Roaring Twenties tot eigen composities, Double Espresso weet het publiek keer op keer te charmeren.

Tijdens de pauze zorgt het Nederlandse trio Los Bandos voor vermaak met een optreden van wereldmuziek op de kade.

De slotact wordt verzorgd door de internationaal geprezen band Michelle David & The Truetones. Met hun energieke mix van klassieke soul, krachtige zang en dansbare grooves, hebben zij al vele harten veroverd op gerenommeerde festivals zoals Pinkpop en North Sea Jazz. Hun optredens laten overal een blijvende indruk achter, en hun discografie wordt geprezen, met onder andere een Edison-nominatie op hun naam.

Traditiegetrouw wordt de avond afgesloten met de meezinger ‘t Kleine café aan de haven, gezongen door een afvaardiging van Café Chantant.

De optredens vinden plaats op het indrukwekkende zeilschip Abel Tasman, dat speciaal voor deze gelegenheid naar Hoorn is gevaren en voor een prachtig decor zorgt in de Karperkuilhaven. Het publiek wordt aangeraden om een kussentje, stoeltje of krukje mee te nemen naar de kade, of om zelfs met een eigen bootje te komen. De toegang tot het evenement is gratis.

Mis deze feestelijke avond niet en kom op 7 september genieten van een avond vol muziek en sfeer aan de Hoornse haven!

Foto’s: Aangeleverd

Double Espresso Double Espresso
Trio Los Bandos Trio Los Bandos
Michelle - Photo by Jonathan Hielkema. Michelle - Photo by Jonathan Hielkema.