The Hello Darlins terug in Nederland met 'The Alders & The Ashes' tour

Donderdag 5 september in Huis Verloren

HOORNGIDS HOORN | The Hello Darlins, de dynamische en veelzijdige Americana-band uit Canada, keren terug naar Nederland voor een exclusieve tour. Na hun succesvolle optredens tijdens eerdere tournees, waarbij ze op diverse showcases en festivals indruk maakten, zijn ze nu klaar om opnieuw het Nederlandse publiek te betoveren. Op donderdag 5 september 2024 zal de band optreden in Huis Verloren, Kerkstraat 10, 1621 CW Hoorn. De zaal gaat open om 20.00 uur en de show begint om 21.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 15,00 in de voorverkoop: klik hier voor tickets (https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/1A28E5BE2D7B5228E117224D82DF7C8B).

De band, onder leiding van de charismatische frontvrouw Candace Lacina en toetsenist Mike Little, die eerder met BB King tourde, brengt een uitzonderlijke mix van pop, country, blues en gospel. Naast Lacina en Little bestaat de band uit Kyle Mosiuk op gitaar, David Dowling op drums en Brett Ashton op basgitaar.

Hun debuutalbum, I Go By Feel, werd met veel lof ontvangen. Heaven Magazine prees het als een album dat ”op het kruispunt van pop, country, blues en gospel” zit en Lust For Life waardeerde de ”pakkende en pure countryliedjes”. Bluestown Music roemde de ”satijnzachte en loepzuivere stem van Candace Lacina” en Altcountryforum beschreef het als een plaat ”die met hart en passie is gemaakt”.

Ook hun nieuwe dubbelalbum, The Alders & The Ashes, werd lovend ontvangen. Bluesmagazine noemde het ”een uiterst vakkundig en liefderijk gemaakte plaat” en Real Roots Café prees het als ”een prachtige en veelzijdige rootsplaat”. Written in Music stelde dat de band ”helemaal klaar is voor de podia” en New Folk Sounds riep op: ”Laat je verrassen door dit uitmuntende album!”

Mis deze unieke kans niet om The Hello Darlins live te zien tijdens hun exclusieve show in Hoorn. Koop nu je tickets en ervaar een avond vol prachtige Americana-muziek.

Bekijk hier enkele van hun video’s:

Lay Down Low, live in de studio (https://www.youtube.com/watch?v=amuNIUWpypI)

What Is a Broken Heart For (https://www.youtube.com/watch?v=PzMRI1QuUqQ&list=RDEM-L0EDwOFU3SiG4Ss3u-cRQ&start_radio=1)

Recup studio live, full set (https://www.youtube.com/watch?v=i41eThyAnDY  )

Foto en video’s: Aangeleverd

The Hello Darlins - The Alders and the Ashes The Hello Darlins - The Alders and the Ashes