[UPDATE] Vrouw verkracht in parkje nabij de Dorpsstraat

Dader nog spoorloos

HOORNGIDS HOORN | Zaterdagavond meldde HoornGids dat een deel van het parkje tussen de Dorpsstraat in Zwaag en Schout in Hoorn is afgezet met politielint. Vandaag is bekend geworden dat daar zaterdagmiddag rond 17.00 uur een vrouw is verkracht.

Het slachtoffer is een vrouw 31 jaar, van Poolse nationaliteit. Ze werd in het parkje aangesproken door een onbekende man, die haar vervolgens de bosjes in trok en verkrachtte.

Na de verkrachting reed de man op zijn fiets in zuidelijke richting naar de Nachtwachter. Het slachtoffer zocht hulp bij voorbijgangers.

Signalement
De politie en forensische opsporing kwamen ter plaatse na de melding van de verkrachting. Via Burgernet werd een signalement van de dader verspreid. Het gaat om een man van 25 tot 30 jaar oud, met kort haar, een normaal postuur en een donkere huidskleur. Hij droeg een bruin/groen houthakkersshirt en een lichte broek.

De politie roept mensen die iets opvallends hebben gezien rond het tijdstip van de verkrachting op om hun informatie te delen.

Bron: Politie
Foto’s: Peter Kaarls en Inter Visual Studio

Deel van het parkje met politielint afgezet Deel van het parkje met politielint afgezet
Parkje tussen Dorpsstraat en Schout Parkje tussen Dorpsstraat en Schout
Parkje tussen Dorpsstraat en Schout_ Parkje tussen Dorpsstraat en Schout_

Reacties
Reactie: (Frits)
4-8-2024, 22:40
Alweer een verkrachting in Hoorn...zucht. Hoe ziet een houthakkersshirt eruit? Misschien een voorbeeldplaatje plaatsen?