Vrouw (67) bewusteloos gevonden: politie start onderzoek

Elke mogelijke aanwijzing is welkom

HOORNGIDS HOORN | Op het voetpad aan de achterzijde van de Sjees in Risdam-Zuid is zaterdagavond een 67-jarige vrouw in bewusteloze toestand gevonden. De vrouw had verwondingen, wat de politie aanleiding gaf om een onderzoek te starten. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden en de politie zoekt naar camerabeelden van de omgeving.

De vrouw uit Hoorn werd rond 19.35 uur aangetroffen op het voetpad tussen de Kerkewagen en de Postiljon. Een voorbijganger ontdekte haar en alarmeerde de hulpdiensten. Ze werd naar het ziekenhuis gebracht, waar aanvankelijk niet aan een misdrijf werd gedacht. Maar de onverklaarbare verwondingen aan haar arm, pols, oog en been deden anders vermoeden. Daarom werd de politie ingeschakeld.

Politie hoopt op tips en aanwijzingen
De politie staat dagelijks in contact met het slachtoffer in een poging om meer informatie te verkrijgen. Ook heeft er een gesprek plaatsgevonden met de melder. “We hebben diegene bevraagd, maar dit heeft nog niet tot een doorbraak geleid,” verklaart politiewoordvoerder Jan Martijn Stout.

In de buurt zijn bewoners ondervraagd die de vrouw voor het incident hebben gezien, en er zijn camerabeelden bekeken, echter zonder succes. “De beelden geven nog onvoldoende duidelijkheid,” aldus de woordvoerder. “Er is ook nog geen verdachte geïdentificeerd. Elke mogelijke aanwijzing is welkom.”

Bron: Politie
Foto: WEEFF

Foto overzicht lokatie waar de vrouw is aangetroffen Foto overzicht lokatie waar de vrouw is aangetroffen