Huttendorp Hoorn en Muziekvereniging OKK Oostwoud ontvangen € 1000 van Univé Ledenfonds

20-07-2024

HOORNGIDS HOORN/REGIO | Univé Hoorn heeft namens het Univé Ledenfonds twee waardecheques van € 1000,00 uitgereikt aan Huttendorp Hoorn en Muziekvereniging OKK Oostwoud. In april werd in Hoorn gestemd voor een lokaal goed doel, waarbij deze twee organisaties als winnaars uit de bus kwamen.

Huttendorp Hoorn is onderdeel van het kinderwerk van Stichting Netwerk en organiseert al jaren een week vol activiteiten voor de jeugd van Hoorn. Dit jaar vindt het evenement in augustus plaats. De inschrijving was binnen een kwartier volgeboekt met meer dan 800 kinderen. De organisatie draait op 185 vrijwilligers, variërend in leeftijd van 14 tot 25 jaar.

Stefanie Strijker, kinderwerker bij Stichting Netwerk, benadrukt het belang van het evenement: “Huttendorp is zeer waardevol voor de ontwikkeling van kinderen en onze vrijwilligers. Het bouwen van hutten, samenwerken, zelfredzaam zijn en nieuwe vrienden maken, stimuleert persoonlijke en sociale groei.” De donatie van het Univé Ledenfonds komt op een goed moment. “We merken al jaren stijgende kosten en sparen voor nieuw materiaal zoals hout, gereedschappen en tenten. Dankzij deze donatie kunnen we dit eindelijk aanschaffen,” aldus Strijker.

Univé Ledenfonds ondersteunt als verzekeraar zonder winstoogmerk lokale goede doelen, verenigingen en maatschappelijke instanties. Initiatieven die in aanmerking willen komen voor steun, kunnen een aanvraag indienen via www.univeledenfonds.nl (http://www.univeledenfonds.nl).

Met deze donaties blijft Univé Hoorn zich inzetten voor de lokale gemeenschap en draagt zij bij aan de ontwikkeling en ondersteuning van waardevolle initiatieven.

Bron: Univé Hoorn
Foto: aangeleverd

Huttendorp Hoorn en Muziekvereniging OKK Oostwoud ontvangen donatie van € 1000 van het Univé Ledenfonds Huttendorp Hoorn en Muziekvereniging OKK Oostwoud ontvangen donatie van € 1000 van het Univé Ledenfonds

Reacties
Reactie: (Kees)
21-7-2024, 23:25
Go wat goed van unive wel 2000 euro gratis reclame en misschien wel aftrekbaar ook. I k geloof niet zo erg in zonder winstoogmerk .