Oscar Romero Open Hoorns Schaakkampioenschap

12-07-2024

HOORNGIDS HOORN | Schaakvereniging Caïssa-Eenhoorn organiseert ook dit jaar samen met Tabor College Oscar Romero het Oscar Romero Open Hoorns Schaakkampioenschap. Dat zal plaatsvinden van 30 augustus tot 1 september op de Oscar Romero school in Hoorn. De aanmelding staat open voor iedereen, je hoeft geen clubschaker te zijn.

Deelnemers spelen zes ronden op vrijdagavond, zaterdagochtend, zaterdagmiddag en zaterdagavond, zondagochtend en zondagmiddag. Het is mogelijk om in de eerste vier ronden maximaal twee bye’s op te nemen in ruil voor een half punt per ronde. 

Indeling op sterkte
Er wordt gespeeld in drie groepen die zijn ingedeeld op sterkte. Hierdoor tref je altijd tegenstanders van gelijkwaardige sterkte. De eerste prijs in groep één bedraagt €800, in groep twee €300 en in groep drie €200.
Daarnaast mag de hoogst eindigende speler in groep één die tevens lid is van de Noord-Hollandse Schaakbond zich kampioen van de Bond noemen. En dat levert naast een extra bedrag van €250 ook een startbewijs op voor de voorronde van het Nederlands Kampioenschap in 2025. In de editie van 2023 eiste Martijn Monteban, lid van de organiserende vereniging Caïssa-Eenhoorn, deze titel op.

Informatie en inschrijving
Meer informatie kan worden verkregen via een mailtje naar openhoorns@caissa-eenhoorn.nl (mailto:openhoorns@caissa-eenhoorn.nl) of een telefoontje naar 0647126409 (Ardjan Langedijk). Inschrijving kan via de website https://ohk.caissa-eenhoorn.nl (https://ohk.caissa-eenhoorn.nl) 

Bron: Caïssa-Eenhoorn

Oscar Romero Open Hoorns - NHSB individueel kampioenschap Oscar Romero Open Hoorns - NHSB individueel kampioenschap