Hoornse muzikant Wouter Hakhoff looft beloning uit voor in trein vergeten trompet [UPDATE]

€ 300 beloning voor terugbezorgen van het instrument

HOORNGIDS HOORN | UPDATE De trompet is terug! klik_hier (https://www.noordhollandsdagblad.nl/regio/west-friesland/trompettist-wouter-hakhoff-dolblij-met-teruggevonden-instrument-veel-emotionele-waarde/14720834.html)

De Hoornse muzikant Wouter Hakhoff heeft een beloning van 300 euro uitgeloofd voor de terugkeer van zijn verloren zwarte trompet. Hij vergat het waardevolle instrument, een zwarte Cannonball 92-B, in de trein tussen Purmerend en Hoorn op zondag 23 juni.

Na een optreden in Purmerend arriveerde hij met zijn dochter om 17.10 uur op station Hoorn. Bij het uitstappen liet hij de trompet achter, vermoedelijk door de drukte met andere bagage en fietsen. Thuis ontdekte hij het ontbreken van het instrument en nam direct contact op met de NS, maar zonder resultaat. Na drie dagen acht hij de kans klein dat de trompet nog door de NS gevonden wordt.

Het instrument zat in een unieke ’torpedobag’, een zwarte classic-trompettas die hij in New York kocht, en bevatte ook drie mondstukken: Lotus 3M, Giardinelli 7s en Stomvi 3C.

Wouter Hakhoff roept via Facebook op om zijn oproep te delen en vraagt iedereen om uit te kijken naar straatmuzikanten die mogelijk op zijn trompet spelen. De trompet is uniek en heeft tevens een bijzondere emotionele waarde voor hem, vanwege de vele optredens daarmee, van de Jeugd van Tegenwoordig tot Tim Knol en Diggy Dex.

Informatie over de trompet kan gedeeld worden via telefoon 06-41423841 of e-mail wouterhakhoff@gmail.com (mailto:wouterhakhoff@gmail.com).

Foto’s: Wouter Hakhoff bespeelt de zwarte Cannonball 92-B en de afbeelding van de ’torpedobag’ en de bovenkant daarvan met merk, zijn aangeleverd.

Wouter Hakhoff met de zwarte Cannonball 92-B en de torpedobag classic-trompettas Wouter Hakhoff met de zwarte Cannonball 92-B en de torpedobag classic-trompettas

Reacties
Reactie: (frits)
26-6-2024, 09:48
PS stationscamera’s laten checken ?

Reactie: (frits )
26-6-2024, 09:42
Oei, da’s flink balen, maar misschien handig om nog te vermelden of die trein - na Hoorn - door ging als stoptrein naar Enkhuizen en daarna terug naar…? Dan weet je zo ongeveer waar iemand met een trompet over straat kan zijn gezien / thuisgekomen zou kunnen zijn…