Bouw met vader op vaderdag LEGO in het Museum van de 20e Eeuw

11-06-2024

HOORNGIDS HOORN | Op Vaderdag, zondag 18 juni, nodigt het Museum van de 20e Eeuw in Hoorn je uit om samen met je vader te bouwen met duizenden LEGO-steentjes. Creëer samen een raceauto, een huis of een toren, en wie weet wordt jullie bouwwerk tijdelijk tentoongesteld in het museum!

Gratis toegang met Museumkaart en VIP-kaart
De LEGO-tentoonstelling ”90 jaar LEGO” is een groot succes en heeft al meer dan 140.000 bezoekers getrokken. Het museum is een feest der herkenning voor gezinnen, LEGO-fans, en grootouders met kleinkinderen. Met een Museumkaart of VIP-Kaart van de VriendenLoterij krijg je gratis toegang, anders kost een kaartje voor kinderen van 4 tot 16 jaar slechts € 5,00 en voor volwassenen € 10,00.

Van Harry Potter tot Darth Vader
De tentoonstelling biedt een reis door de geschiedenis van LEGO, van het eerste houten speelgoed tot de moderne thema’s zoals Star Wars, Ninja en Harry Potter. Bewonder indrukwekkende bouwwerken zoals het Vrijheidsbeeld, de Eiffeltoren, de Taj Mahal en de Millennium Falcon, evenals vele piratenfiguren die soms bewegen of zingen.

Betaalbaar drankje en hapje
Naast de expositie kun je in de horeca van het museum genieten van betaalbare hapjes en drankjes. Probeer bijvoorbeeld koffie of thee met gebak voor slechts € 3,99 terwijl je de kinderen ziet bouwen.

Het Museum van de 20e Eeuw is gevestigd in de voormalige gevangenis op het Oostereiland bij de haven van Hoorn. Voor meer informatie over openingstijden, parkeren en entreeprijzen, bezoek www.MuseumHoorn.nl (http://www.MuseumHoorn.nl).

vaderdag 2024 vaderdag 2024
Banner Museum 20e eeuw Banner Museum 20e eeuw