Vrijwilligers Gezocht voor IRONMAN 70.3 Westfriesland

Nog 60 plekken open

HOORNGIDS HOORN/REGIO | Op zondag 23 juni 2024 vindt in Hoorn de vijfde editie van de IRONMAN 70.3 Westfriesland plaats. Voor dit evenement zijn vrijwilligers van onschatbare waarde. Zij zorgen ervoor dat atleten, toeschouwers en vertegenwoordigers van de media een onvergetelijke ervaring hebben.

Om dit sportevenement soepel te laten verlopen, zijn er ongeveer 500 vrijwilligers nodig. Momenteel zijn er nog ongeveer 60 plekken open. Als vrijwilliger ondersteun je de atleten vanaf de zwemstart tot aan de finish, wat een essentiële bijdrage levert aan hun race-ervaring.

Wil je deel uitmaken van dit geweldige team? Meld je dan aan als vrijwilliger bij IRONMAN Westfriesland via e-mail: ironmannedvolunteers@gmail.com (mailto:ironmannedvolunteers@gmail.com).

Daarnaast is er een extra motivatie voor verenigingen en stichtingen. Als je je aanmeldt met meerdere leden, ontvang je € 5 per uur per vrijwilliger voor de clubkas. Vorig jaar kon de organisatie dankzij deze regeling ongeveer € 10.000 uitbetalen aan diverse culturele en sportverenigingen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dick van der Pijl via e-mail: d.vanderpijl@quicknet.nl (mailto:d.vanderpijl@quicknet.nl).

Doe mee en draag bij aan een succesvol en onvergetelijk IRONMAN-evenement!

Vrijwilligers van Popkoor Broadway actief bij de Ironman Westfriesland Vrijwilligers van Popkoor Broadway actief bij de Ironman Westfriesland