Samen de zomer door met stichting Netwerk

05-06-2024

HOORNGIDS HOORN | Ook deze zomer organiseert stichting Netwerk weer de Zomerschool; dit jaar in wijkcentrum De Zaagtand aan de Sint Eloystraat 106 in Hoorn. Van 22 juli tot en met 2 augustus is er weer een breed scala aan leerzame en gezellige activiteiten.

Nieuw deze zomer is dat ook de overige weken in de zomervakantie een wijkcentrum open is. Wijkcentrum Huesmolen van 5 tot en met 16 augustus en wijkcentrum Grote Waal van 19 tot en met 30 augustus. Niet alleen met reguliere activiteiten, maar ook met een extra zomeraanbod.

Zomeraanbod
Een tipje van de sluier: soepcafé, mooie wandelingen, vaartocht en veel aandacht voor kunst, cultuur en ontspanning. Nieuw dit jaar is aandacht voor de doelgroep ouders en kinderen. In de loop van juni is het volledige programma bekend en zal het gedeeld worden via media en socials.
Mocht u de flyer in de mailbox willen stuur dan een e-mail naar zaagtand@netwerkhoorn.nl (mailto:zaagtand@netwerkhoorn.nl) en u komt op de verzendlijst. Vanaf 1 juli is aanmelden voor de activiteiten mogelijk. Dat kan via de website, maar ook in wijkcentrum De Zaagtand.

De Zaagtand De Zaagtand