Actualiteiten en vooruitblik op bomvolle sportzomer bij opnames ‘De tafel van Knook’

31-05-2024

HOORNGIDS REGIO - DOOR ERIK BOUT | De tv-opnames van talkshow ‘De Tafel van Knook’ vinden plaats op zaterdag 1 juni. De derde aflevering van het programma wordt van 10.00 tot 10.45 uur opgenomen in kledingzaak Schutz, aan het Kleine Noord in Hoorn. Iedereen is van harte welkom om de opnames bij te wonen.

‘De Tafel van Knook’ is een talkshow van presentator Robert-Jan Knook. Voor deze nieuwe uitzending heeft hij een keur aan interessante gasten uitgenodigd vanuit de Westfriese actualiteit.

Spreidingswet en ondermijnende criminele activiteiten

Zo wordt burgemeester Ronald Wortelboer van Stede Broec bevraagd over de uitdagingen van zijn ambt, en welke gevolgen de aanstaande intrekking van de spreidingswet voor zijn gemeente hebben. Eerder deze maand maakte de gemeente bekend dat er een tijdelijke opvanglocatie komt op het voormalige honkbalveld.

De Hoornse wethouder Dick Bennis legt uit hoe het zit met al die wegwerkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. Teamchef Yvette Baas van de politie spreekt haar zorgen uit over ondermijnende criminele activiteiten in Westfriesland. En verslaggever Chris Wobben blikt vooruit op een zinderende sportzomer, met onder meer het Europees Kampioenschap voetbal en de Olympische Spelen. In Parijs maken meerdere Westfriese atleten kans op een medaille.

Tafeldame deze keer is Damar Lamers, een initiatiefneemster van stichting Tjillskillz. Zij maken dans- en theatervoorstellingen met jongeren. Op 15 juni in schouwburg Het Park in Hoorn de première van Huisgenot(en), een spoken word, theater en dans productie. Horecaondernemer Ruud van Vliet verzorgt dit keer de column.

Publiek welkom

Publiek is van harte welkom bij ‘De tafel van Knook’. Wil je erbij zijn? Meld je dan om 09.45 uur in Schutz, aan het Kleine Noord 23-25 in Hoorn. De opnames starten een kwartier later. Het programma is nog dezelfde dag te zien op de sociale media kanalen van Van Hoorn Zeggen, WEEFF en HoornRadio, en op het televisiekanaal van WEEFF.

Bron: WEEFF

De tafel van Knook De tafel van Knook