Volgspot Pinkstereditie: 11 deelnemers & Skytrain in Huis Verloren

07-05-2024

HOORNGIDS HOORN | De bekende Hoornse artiest Feico de Leeuw heeft destijds het project ’Spot On’ opgezet. Dit project was bedoeld  om mensen die meer podiumervaring wilden opdoen de kans te geven. Later heeft Irma van der Lubbe onder de titel ’De Volgspot’ hier vervolg aan gegeven. Zij heeft 12 keer de organisatie gedaan en met groot succes. Met zeer verschillende thema’s als o.a. 60’s, 70’s, Country en Nederlandstalig zijn er behoorlijk wat deelnemers geweest. Zij hebben met uiteenlopende bands opgetreden zoals The Gear, Brak en Kopvoeter.

Na al die tijd is de organisatie overgenomen door Arnold Sturm, die prachtige foto’s heeft genomen van vorige edities, en Arjan Buur, die zelf een paar keer heeft meegedaan en weet hoe spannend het is.

Huis Verloren
Zondag 19 mei komt ’De Volgspot Pinkstereditie: 11 deelnemers & Skytrain’ in Het Huis Verloren. Iedereen die meedoet heeft met de band Skytrain mogen oefenen en Bianca Obdam heeft een goede zangworkshop aan ze gegeven, dus dat komt goed. Na de optredens van De Volgspot speelt Skytrain nog een set, dus dat wordt feest. Het begint om 16.00 uur en de entree is €7,50.

De Volgspot De Volgspot