4 mei tv-opnames ‘De Tafel van Knook’ bij Stumpel

03-05-2024

HOORNGIDS HOORN | De tv-opnames van de tweede editie van de talkshow De Tafel van Knook vinden plaats op zaterdag 4 mei. Het programma start ’s ochtends om tien uur in Boek & Boon, het koffiecafé in boekwinkel Stumpel aan het Grote Noord 81 in Hoorn.

De Tafel van Knook is een gevarieerd programma dat in 35 minuten wordt opgenomen. Ook nu zijn er weer interessante gasten vanuit de Westfriese actualiteit: het Hoornse raadslid en voormalig wethouder Kholoud Al Mobayed blikt vooruit op haar toespraak tijdens Dodenherdenking. 
Burgemeester Monique Bonsen van Koggenland reflecteert namens de Westfriese gemeenten over het belang van samenwerking in het vluchtelingendossier. De aanleiding: in juni wordt de crisisnoodopvang Wervershoof met één maand vertraging verplaatst. Alweer voor de zevende keer. Nu naar Opmeer.
Raadslid Jessica Visser is fractievoorzitter geworden van Hoorn Lokaal. Hoe bevalt haar dat eigenlijk?


‘Wonder van Blokker’ en afscheid van comité
Gert Elzinga vertelt over de aanstaande viering van ‘Het wonder van Blokker’, want het is alweer bijna 60 jaar geleden dat The Beatles daar een memorabel optreden gaven in de lokale veilinghal.
Eddy Boom is de tafelgast van talkshowhost Robert-Jan Knook. Boom neemt dit jaar afscheid van Comité 40-45 Hoorn. Hij was zeventien jaar voorzitter én boegbeeld. Stadsdichter Levi Noë verzorgt dit keer de column.
Iedereen is van harte welkom om de opnames bij te wonen. Zie ook https://youtu.be/7lV5O97Qneo (https://youtu.be/7lV5O97Qneo)

Boek & Boon, het koffiecafé in boekhandel Stumpel Boek & Boon, het koffiecafé in boekhandel Stumpel