Fancy Fair en kunstveiling voor zieke moeder

Kunstenaarscollectief 'Collectief Achterom' doneert kunstwerken

HOORNGIDS REGIO | De 25-jarige tweeling Anne-Fleur en Jasmijn organiseren op zondagmiddag 3 maart een Fancy Fair en kunstveiling voor hun ernstig zieke moeder. Dit vindt plaats in de oude Sint Jozefschool op het Achterom 19 in Hoorn, van 13.00 uur tot 18.00 uur. Het evenement is in samenwerking met Collectief Achterom, een kunstenaarscollectief in Hoorn.

Hun moeder Lilian, inwoonster van Hoorn, lijdt al 30 jaar aan M.E. (myalgische encefalomyelitis). Door deze ziekte ligt ze 22 uur per dag in bed en is ze niet tot nauwelijks in staat om minimale dagelijkse taken uit te voeren. 

Australië
In Nederland is er geen behandeling meer mogelijk, maar in Australië is er een behandelkliniek die M.E. met zeer goed resultaat kan behandelen. Omdat de kosten voor deze behandeling zeer hoog zijn (€46.000 en volledig voor eigen rekening) heeft de tweeling een crowdfunding opgezet om geld in te zamelen. Er zijn al diverse evenementen en acties georganiseerd, de Fancy Fair is de volgende op de planning.

Gezellige markt
Tijdens deze middag wordt een gezellige markt gehouden waar nieuwe en tweedehands spullen worden verkocht, zoals kleding, woonaccessoires, boeken, kunst, verzorgingsproducten, planten en nog veel meer. De beide zussen zijn ook op zoek naar mooie spullen die zij kunnen verkopen tijdens de Fancy Fair. Wie iets heeft waar hij/zij afstand van wil doen en wil schenken aan het goede doel kan kijken op https://www.facebook.com/share/fRvUyCeWMJYqYtsL/?mibextid=K35XfP (https://www.facebook.com/share/fRvUyCeWMJYqYtsL/?mibextid=K35XfP) .

Kunstveiling
Vanaf 15.00 uur is er een kunstveiling, waar diverse kunstwerken worden geveild die door Collectief Achterom zijn gedoneerd. De middag wordt muzikaal omlijst door de Westfriese band Jadenk. Ook kan er een drankje en een hapje worden gekocht en bij mooi weer zijn er buiten leuke spelletjes te doen. 
De gehele opbrengst gaat naar de crowdfunding van Lilian.
De teller staat nu op €34.000, dus er is nog ruim tienduizend euro nodig. Wie Lilian, Jasmijn en Anne-Fleur wil helpen kan doneren op https://gofund.me/6f7d79df (https://gofund.me/6f7d79df).

Crowdfunding Duppen - Lilian Duppen en dochters poserend Crowdfunding Duppen - Lilian Duppen en dochters poserend
Crowdfunding Duppen - Lilian Duppen en dochters op de tribune Crowdfunding Duppen - Lilian Duppen en dochters op de tribune
Crowdfunding Duppen - Lilian Duppen en dochters op de bank Crowdfunding Duppen - Lilian Duppen en dochters op de bank
Jozefschool Achterom Hoorn agustus 2022 Jozefschool Achterom Hoorn agustus 2022

Reacties
Reactie: (Loek de Git)
15-2-2024, 13:32
Goedemiddag Is er ergens op het internet en overzicht te zien van de te veilen kunstwerken????