Eerste slow-date avond in Hoorn bij Samcity

08-12-2023

HOORNGIDS HOORN | Voor wie alle datingapps al heeft uitgespeeld, maar ‘de ware’ nog niet is tegengekomen, is het nu wellicht het moment om de telefoon aan de kant te leggen en de echte wereld in te duiken. Dat kan tijdens een slow-date avond vol nieuwe ontmoetingen bij Samcity in Hoorn op woensdag 20 december.

De ware liefde vinden is nog een heel proces, zeker via een datingapp wat niet alleen veel tijd kost, het zorgt er ook nog eens voor dat je het moet opnemen tegen een enorme hoeveelheid andere gegadigden, waardoor je je geforceerd gaat gedragen. Beter is het om iemand in het echt te ontmoeten en daar zijn de slow-date avonden bijzonder geschikt voor. Geen snelle blik op een foto, maar echt iemand in de ogen kijken maakt nogal een verschil. Er komen ook prettige gesprekken uit voort.   

Wat is slow-daten?
De tijd nemen om elkaar tijdens een datingavond iets beter te leren kennen. Dat is de manier waarop Single Night wordt georganiseerd bij Samcity. Haasten doen we al genoeg, dus slow daten wordt door de deelnemers dan ook zeer op prijs gesteld.
Bij slow-daten ligt de nadruk op kwaliteit boven kwantiteit. In plaats van haastig van de ene date naar de andere date te gaan, geeft slow-daten de ruimte om wat dieper met elkaar in gesprek te komen. Tijdens de avond krijg je per match 20 minuten de kans om nieuwe mensen te leren kennen. Voldoende tijd om een goede eerste indruk te krijgen en niet te lang, als de match er toch niet helemaal blijkt te zijn.

Aanmelden
Voordat de organisatie de juiste match kan regelen heeft men wat meer informatie over de deelnemer nodig. Geen zorgen, ze vragen niet naar je diepste geheimen. Wie op zoek is naar de juiste partnermatch kan zich aanmelden via info@connectinglove.nl (mailto:info@connectinglove.nl) voor de Single Night op woensdag 20 december bij Samcity aan de Westfriese Parkweg 4 in Hoorn.

Single Night bij Samcity Single Night bij Samcity