Groots Nederlandstalig Muziekspektakel in de Witte Valk te Zwaag

07-10-2023

HOORNGIDS REGIO | Op zondag 15 oktober zal de Witte Valk aan de Dorpsstraat 175 in Zwaag het toneel zijn van een spectaculair evenement dat de harten van Nederlandstalige muziekliefhebbers sneller zal doen kloppen. Toppers van Oranje, een begrip in de Nederlandse muziekindustrie, brengt 35 van de meest getalenteerde Nederlandstalige artiesten samen voor een onvergetelijke dag vol muziek en entertainment.

De line-up van deze editie van Toppers van Oranje belooft een feestelijke belevenis te worden. Enkele van de absolute toppers die op het podium zullen schitteren zijn: Henk Bernard, Peter Beense, Grad Damen, Otto Lagerfett, Dario, Gio Swikker, Henk Damen, Rachelle Gijsbers, Johan Kettenburg, Rob Ronalds, De Dikdakkers en nog vele andere Nederlandstalige artiesten. Het belooft een afwisselende mix van genres en stijlen te worden, zodat er voor iedere muziekliefhebber iets te genieten valt.

Muziek, plezier en gezelligheid
Het feest begint om 13.00 uur en zal doorgaan tot minstens 18.00 uur. Tijdens de pauzes zullen ook diverse artiesten optredens ervoor zorgen dat het feestelijke sfeertje behouden blijft en niemand stil hoeft te zitten. De Witte Valk zal op deze dag bruisen van muziek, plezier en gezelligheid.

Kaarten
Tickets voor dit unieke Nederlandstalige evenement zijn vanaf nu verkrijgbaar en kunnen online worden gekocht via Ticketpoint.nl (http://Ticketpoint.nl). Het aantal beschikbare tickets is beperkt en vol is vol. Dit is een kans om samen met vrienden en familie te genieten van een dag vol fantastische liveoptredens en Nederlandstalige hits.

Unieke kans
Toppers van Oranje belooft een dag te worden die nog lang in de herinnering zal blijven hangen. Mis deze unieke kans niet om te genieten van de beste Nederlandstalige artiesten in de sfeervolle omgeving van de Witte Valk in Zwaag. De organisatie ziet u graag op zondag 15 oktober om samen te feesten en te genieten van de mooiste muziek die ons land te bieden heeft.

Persfoto Peter Beense Persfoto Peter Beense