Opbouw Outdoor Stereo bijna afgerond

26-08-2022

HOORNGIDS HOORN | In het afgeschermde deel van het Julianapark wordt snoeihard gewerkt om de editie 2022 van Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands weer mogelijk te maken dit weekend. Honderden tentenbouwers, podiumbouwers, licht- en geluidstechnici en anderen zijn druk doende om op tijd klaar te zijn voor het muziekfestival dat dit keer ’Viva La Vida’ als motto heeft. 

De projectleiding is er ook dit keer weer in geslaagd om topartiesten naar Hoorn te halen, waaronder WHUT! De Jeugd van Tegenwoordig, Ronnie Flex, Tony Junior, The Darkraver, Outsiders, Freddy Moreira, Team Rush Hour, PROMO, DJ Irwan en vele vele anderen. En zondag bij Hoorn Zingt Hollands staan artiesten als Tino Martin, Mart Hoogkamer, Wolter Kroes, Samantha Steenwijk en vele anderen op de podia. 

Spektakel
De opbouw is eigenlijk een spektakel op zich. Alles en iedereen krioelt door elkaar heen. Een hele rits professionals is bezig van mainstage tot het roze kerkje, waarbij vlonders en rijplaten moeten voorkomen dat het terrein beschadigd raakt. De inmiddels landelijk bekende festivals Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands zullen zaterdag en zondag het Julianapark in andere sferen brengen. Vele duizenden bezoekers hebben hun tickets kunnen regelen en zullen de weg naar het park weten te vinden, waar op diverse podia langs het strand topartiesten te zien en te horen zullen zijn. Honderden medewerkers voor de horeca, de beveiliging en de organisatie weten dat de weersomstandigheden ideaal zijn om er weer een gedenkwaardig weekend van te maken.

Outdoor Stereo opbouw augustus 2022 A Outdoor Stereo opbouw augustus 2022 A
Outdoor Stereo opbouw augustus 2022 B Outdoor Stereo opbouw augustus 2022 B
Outdoor Stereo opbouw augustus 2022 C Outdoor Stereo opbouw augustus 2022 C
Outdoor Stereo opbouw augustus 2022 D Outdoor Stereo opbouw augustus 2022 D