20 april: voordeeldag Thuiszorgwinkel

ingevoerd op 11-4-2006

De Thuiszorgwinkel, onderdeel van West-Friese Zorggroep De Omring, heeft veel handige producten in huis. U kunt hiermee nu extra voordelig kennismaken op donderdag 20 april. In het kader van de jaarlijkse voordeeldag wordt dan op het gehele assortiment (exclusief actieartikelen) 15% korting gegeven. Leden van het servicepakket van De Omring ontvangen nog eens 10% extra korting. De winkel is op 20 april open van 09.00 - 17.00 uur en is te vinden aan de Nieuwe Steen 36 in Hoorn. Kom eens vrijblijvend langs. Wij zijn u graag van dienst.

Speciaalzaak voor iedereen
De Thuiszorgwinkel is een ruim gesorteerde speciaalzaak. Hier bent u aan het juiste adres om gratis verpleeg- en verzorgingsartikelen, zoals krukken, een rollator of een rolstoel te lenen. Ook huren is een mogelijkheid. Denk hierbij aan een kraambed of elektrische borstkolf. Daarnaast is er een uitgebreid assortiment aan artikelen die u kunt kopen. De Thuiszorgwinkel is gespecialiseerd in kwaliteitsproducten voor ouder en kind (kraam- en veiligheidsartikelen), mensen met een beperking (aangepast bestek), senioren (sta-op stoel, bloeddrukmeter of hoog/laag bed). Maar ook voor een infrarood sauna kunt u bij de Thuiszorgwinkel terecht.
Deskundig advies
De medewerkers van de Thuiszorgwinkel hebben allemaal gewerkt in de thuiszorg of kraamzorg. Zij staan garant voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Reacties
Reactie: (Freyr)
30-3-2009, 14:21
Geachte Heer/Mevrouw,
De reden van deze mail is dat wij op school een project moet doen voor de opleiding detailhandel. Het project heet STUZA (studentenzaak), de bedoeling van dit project is het verzinnen van een nieuw product, het laten ontwikkelen en dan op de markt brengen. Daar omheen moet je een zaak beginnen die om dat product draait. Het groepje (het STUZA groepje) bestaat uit 5 leerlingen.
Nu hebben we een nieuw product verzonnen en we vroegen ons af of jullie daar misschien iets in zagen en of jullie het af zouden willen nemen.
Het gaat om een rond buisje van ongeveer 4-5 cm lang en een diameter van 2cm. In dit buisje zitten celstof wattenballen met een diameter van 2cm. Dit buisje is erg makkelijk in de tas mee te nemen. Het product bestaat uit een buisje en 50 wattenballetjes, netjes verpakt in een hersluitbaar zakje.(zie bijlage voor foto).
De prijzen zijn als volgt:

Prijs per stuk: €2.49
Prijs bij afnamen boven de 50 stuks per buisje: € 2.25
Prijs bij afnamen boven de 150 stuks per buisje: € 2.10

Dit product is dus gericht op diabetes patiënten. De patiënten moeten nu elke dag zakdoekjes bij zich hebben voor als ze hun glucose moeten meten. Waarbij ze een heel zakdoekje aan 1 bloeddruppel verspillen. Dus in plaats van een zakdoekje te gebruiken, kunnen ze nu een klein wattenballetje gebruiken.

Voor verdere informatie kunt u contact op nemen via dit e-mail adres: experience.the.new@gmail.com
Graag horen wij van jullie of jullie er wat in zien.
M.v.g.
Experience the New