Rijdt u graag een blokje om voor Lindendael?

05-07-2019

De dagbehandeling wordt dagelijks bezocht door vele cliënten uit de omgeving van Hoorn. De vrijwillige chauffeurs zorgen ervoor dat zij veilig gehaald en gebracht worden voor een zinvolle dagbesteding. Echter kunnen we wel wat handjes gebruiken!

Tevens rijden de vrijwillige chauffeurs voor bewoners van woonzorgcentrum Lindendael. De bewoners gaan er graag op uit met de rolstoelbus van Lindendael om bijvoorbeeld een tuincentrum te bezoeken, een zinvolle dagbesteding, dat wil toch iedereen!

Bent u onze nieuwe chauffeur?

Om bij de Dagbehandeling te komen wordt gebruik gemaakt van vrijwillige chauffeurs. Chauffeurs die met zowel hun eigen personenauto als de rolstoelbus van Omring de cliënten van huis halen en naar de Dagbehandeling brengen. Omdat de dagbehandeling en de dagactiviteiten steeds verder groeit zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwillige chauffeurs, voor zowel de Lindendaelbus als vrijwillige chauffeurs met eigen personenauto.

Mocht u geïnteresseerd zijn kunt u contact opnemen met: Alies Zwaan coördinator vrijwilligerswerk Omring. T: 06-53989411 E-mail alies.zwaan@omring.nl (mailto:alies.zwaan@omring.nl)

Omring Omring