Mevrouw Wanders opent kantoor Wilgaerden Thuiszorg Venhuizen/Hem/Wijdenes

01-08-2017

Vrijdagmiddag 28 juli om 16.00 uur was het zover, de deuren van het nieuwe kantoor van Thuiszorg Venhuizen/Hem/Wijdenes werden geopend. Vanuit het nieuwe kantoor, gevestigd in het seniorencomplex Bosmanstaete in Venhuizen, levert het Thuiszorgteam van Wilgaerden thuiszorg in Venhuizen, Wijdenes en Hem.

Na een kort openingswoord door teamcoach Claudia Heerens werd het lint doorgeknipt door mevrouw Wanders (97) en konden genodigden onder het genot van een hapje en drankje het nieuwe kantoor bezoeken.

Het thuiszorgkantoor is gevestigd in het seniorenwoningencomplex Bosmanstaete. Claudia Heerens overhandigde Mevrouw Wanders, als dank en herinnering, een ingelijst exemplaar van de eerste folder van de Wilgaerden-campagne om meer verzorgenden te werven. Mevrouw Wanders was één van de fotomodellen voor deze folder die in augustus huis-aan-huis verspreid zal worden.

Claudia Heerens overhandigt mevrouw Wanders als dank een herinnering Claudia Heerens overhandigt mevrouw Wanders als dank een herinnering