Werkzoekenden: Let’s go outside

12-07-2017

Word je soms moedeloos van weer een e-mail: U past niet in de profielschets, etc. etc.

Ga dan op 25 juli op pad met Eventmanager Tineke Bakker om weer gemotiveerd te worden. Er is altijd iets dat bij jou past!

 

Het doel van deze meet-up is om elkaar te inspireren om achter de laptop vandaan te komen en daadwerkelijk op zoek te gaan naar werk, ervaring en voldoening. Tineke ervaart zelf dat ze door het vrijwilligerswerk bij De Broekriem weer volop energie krijgt en nieuwe stappen durft te zetten.

 

We gaan starten bij restaurant GewoonLekker met een kort voorstelrondje. Daarna gaan we op bezoek bij Cheryl Droste van Uitzendbureau Olympia. Cheryl kan ons alles vertellen over het werk via een uitzendbureau en is bereid onze CV’s door te nemen en ons advies te geven/ deze te optimaliseren.

 

Daarna  gaan we ons pad vervolgen naar Carlo Tamis, enthousiast jobcoach en coördinator Vrijwilligerspunt Hoorn. Hij kan ons alles vertellen over vrijwilligerswerk  en hoe dit kan bijdragen aan het vinden van een passende baan.

 

Ga je mee op pad? Meld je dan aan.

 

Praktische informatie:

* 13.30 uur Inloop bij restaurant Gewoonlekker  met voorstelrondje

* 14.00  uur CV check en info Uitzendburo bij Cheryl Drost

* 15.15  uur tot ca. 16.15 Info vrijwilligerswerk door Carlo Tamis Vrijwilligerspunt 

* Consumpties bij restaurant Gewoonlekker zijn voor eigen rekening. 

 

De Broekriem

De Broekriem is een landelijke vrijwilligersorganisatie voor en door actieve werkzoekenden. We dagen mensen uit het beste in zichzelf naar boven te halen.

De startvraag is: Waar ben je goed in? Je leert nieuwe vaardigheden, kunt workshops volgen, leert netwerken en omgaan met Social Media. Ook is het heel fijn collega-baanzoekers te ontmoeten.

Kijk voor meer info: www.debroekriem.nl (http://www.debroekriem.nl)

De Broekriem_logo De Broekriem_logo
De Broekriem-logo De Broekriem-logo