De TheaterTrapTour komt er weer aan

29-06-2017

Ook al is het is nog niet zover, wel is het een datum om alvast in uw agenda te noteren: zondag 10 september. Want op deze dag wordt de inmiddels traditionele TheaterTrapTour gehouden. Een toffe theaterronde die gaat langs ’t Kerkhuys in Spanbroek, het Theaterkerkje in Wadway, de Stompe Toren in Aartswoud en het Groene Kerkje in Lambertschaag. Alle vier de kerken presenteren zich deze dag met een tweetal heerlijke optredens. Net zoals voorgaande jaren vormt deze ronde de aftrap naar een prachtig nieuw cultuurseizoen. Nodig uw familie of vrienden uit, spring op de fiets en trap de Tour gezellig mee.

 

Hoe verloopt de TheaterTour? In iedere kerk is tweemaal een korte voorstelling. De eerste serie van twee start ’s morgens om 11.00 uur en de laatste serie begint om 14.00 uur. De inhoud van de optredens houden we nog even geheim, al beloven de namen op het programma dat het meer dan de moeite waard zal zijn.


U kunt zelf het startpunt van de Tour bepalen. Er hoeft niet gereserveerd te worden en ook de entree blijft achterwege. Maar om de artiesten niet met lege handen naar huis te laten gaan, wordt er wel met de pet rond gegaan. Wanneer het eindsignaal om 16.00 uur luidt, heeft u van vier prachtige halfuurtjes kunnen genieten. Bovendien kilometert u een heerlijk dagje door de West-friese landerijen bij elkaar. De onderlinge afstanden zijn goed te doen. Gaat u liever met de auto? Geen probleem. Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom! Komt u niet aan vier bezoekjes toe? Ook dat is geen probleem. Al hopen wij natuurlijk dat u de dag er voor vrij houdt.


Verder is het deze 10e september Open Monumentendag. Er is dus extra veel te zien en te beleven. Zo’n open dag biedt een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen in de historie van de dorpen en kennis te maken met de vele activiteiten die er plaatsvinden. Wanneer u dit combineert met de TheaterTraptour, mixt u heel treffend alle ingrediënten tot een gevuld dagje uit!

 

Tenslotte een tip: bent u op zoek naar een leuke activiteit voor een familiedag of vriendentrip? Dan is de TheaterTrapTour op 10 september ideaal.

Fietsen-Friesland Fietsen-Friesland
Foto-LF-vakantiefietsers-foto-Fietsplatform Foto-LF-vakantiefietsers-foto-Fietsplatform
wadway theaterkerk algemeen (1) wadway theaterkerk algemeen (1)