Theaterkerk Wadway klaar voor de start

20-06-2017

Op zaterdag 30 september start theaterkerk Wadway met haar nieuwe theaterseizoen 2017 – 2018. En voor de start van het nieuwe seizoen tekent Andermans Veren Live; een muzikaal cabaretgezelschap dat het Nederlandstalige theaterlied levend houd met oude hits, vergeten nummers en onbekende kleinkunstparels. 

 

Alle overige voorstellingen staan inmiddels ook op de website van de theaterkerk zie: www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl)

 

Verder is de jaarlijks brochure vanaf nu verkrijgbaar via o.a. bibliotheken en VVV-kantoren in de regio. Vanaf heden is het ook mogelijk om uw kaarten voor het komende seizoen te reserveren.

De 24- uurslijn van de theaterkerk staat open: tel. 0229-270525.

 

Theaterkerk Wadway, beschreven als kraamkamer van het Nederlandse cabaret, doet ook in het nieuwe seizoen haar naam weer eer aan. Grote en kleinere namen komen weer naar West-Friesland, want wie hier als cabaretartiest niet is geweest, die heeft iets gemist. We noteren Sjaak Bral met zijn eindejaars voorstelling en Freek de Jonge met zijn verhaal over de reconstructie van Zaanstad en vele cabaretgiganten zoals Frank van Pamelen, Ellen Dikker, Jochem Otten, cabaretgroep Oeloek en Jasper van Kuyk.

Het mag duidelijk zijn; de programmeurs van het theater zijn er opnieuw in geslaagd een opmerkelijk en zeer gevarieerd programma samen te stellen.

 

Naast cabaret natuurlijk ook toneel en meer. Zoals muziektheater met Mylou Frencken op vrijdag 6 oktober met haar jubileumprogramma ‘Leven in een Lied’. Verder een avond rond zanger Brel en de Portugese Fado. Toneelliefhebbers kijken wellicht uit naar het optreden van acteur Eric Schneider. Verder nog een aantal humorvolle kindervoorstellingen uiteraard met pannenkoeken toe.

 

Het nieuwe theaterseizoen belooft weer veel mooie momenten. De vrijwilligers van Wadway kijken uit naar uw komst. Meer weten? Kijk voor het complete programma: 

www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl)

20171013_Oeloek Square_Droeftoeters 1718 (c)Scala Photography 20171013_Oeloek Square_Droeftoeters 1718 (c)Scala Photography
20171111-12_Freek de Jonge - (C) De Orkaan 20171111-12_Freek de Jonge - (C) De Orkaan
20171208_Kik - Jasper van Kuijk - Janus - + Roel van Tour (liggend2) 20171208_Kik - Jasper van Kuijk - Janus - + Roel van Tour (liggend2)
theaterkerk wadway logo theaterkerk wadway logo
theaterkerk Wadway theaterkerk Wadway