Wandelbootcamp voor werkzoekenden

19-06-2017

Vrijdag 30 juni organiseert Eventmanager Tineke Bakker van DeBroekriem een Wandelbootcamp voor werkzoekenden in Westfriesland. Jan Tonneman van de Sportwandelschool zal de werkzoekenden kennis laten maken met Wandelbootcamp en hun laten ervaren dat ze hier weer energie mee kunnen opbouwen, die ze hard nodig hebben met hun zoektocht naar een baan.  

 

Bij WandelBootcamp wordt er stevig doorgewandeld in verschillende tempo’s, afgewisseld met sessies spierversterkende oefeningen.

De training wordt belangeloos gegeven door de initiator van deze sport : Jan Tonneman van de Sportwandelschool.

 

Uit onderzoek is volgens de organisatie gebleken dat sporten in de buitenlucht denken stimuleert, lichaam en geest in beweging brengt, inspiratie oplevert en daarmee de kansen op werk vergroot.

Onderweg en na afloop van de training worden tips en ideeën uitgewisseld om weer een baan te vinden.

 

Locatie en aanmelden:

De training begint om 9.30 uur bij het NS station Hoorn en duurt tot 11.30 uur.

Deelname is gratis voor werkzoekenden.

Via www.debroekriem.nl (http://www.debroekriem.nl) kan men zich aanmelden.

 

De Broekriem

De Broekriem is een landelijke vrijwilligersorganisatie voor en door actieve werkzoekenden. We dagen mensen uit het beste in zichzelf naar boven te halen.

De startvraag is: Waar ben je goed in? Je leert nieuwe vaardigheden, kunt workshops volgen, leert netwerken en omgaan met Social Media. Ook is het heel fijn collega-baanzoekers te ontmoeten.

Kijk voor meer info: www.debroekriem.nl (http://www.debroekriem.nl)

De Broekriem-logo De Broekriem-logo