Otello live te zien bij Vue Hoorn

14-06-2017

Op woensdag 28 juni vertoont Vue Hoorn de schitterende live opera voorstelling van The Royal Opera House in de spiksplinternieuwe productie Otello met superster Jonas Kaufman. De aanvang van de voorstelling is om 20:15 uur. Op dinsdag 4 juli zal er om 14:00 uur een encore voorstelling te zien zijn.

 

De regisseur, Keith Warner, richt zich deze productie op de tegenstelling tussen licht & donker en goed versus kwaad. We volgen de mentale ineenstorting van Otello – veroorzaakt door Iago (een rol van de Franse bariton Ludovic Tézier) die Otello doet geloven dat Desdemona (de Italiaanse sopraan Maria Agresta) hem heeft verraden. Als waar psychologisch drama ondergaan de hoofdrolspelers alle geledingen van vertrouwen en onzekerheid, alle voortgestuwd door Iago’s leugens. Vijanden worden bondgenoten en vrienden worden bittere tegenstanders in dit duistere drama...

 

Over Royal Opera House bij Vue plaats

Het fameuze theater Covent Garden te Londen staat niet alleen bekend om de prachtige architectuur, maar ook om de indrukwekkende  operavoorstellingen. Bij Vue plaats zitten de bezoekers vooraan in de zaal bij de meest uiteenlopende en adembenemende klassieke stukken tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Door middel van een fantastische projectie op onze bioscoopschermen kan het publiek vanuit een luxe bioscoopstoel genieten van stukken die op dat moment live in Londen worden opgevoerd. Elke voorstelling wordt gepresenteerd door geliefde persoonlijkheden uit de operawereld, die ons exclusieve interviews en kijkjes achter de schermen brengen.

 

Tickets zijn te koop via

www.vuecinemas.nl (http://www.vuecinemas.nl),

de Vue app of aan de kassa.

VUE Hoorn VUE Hoorn
Othello Othello