Heb jij altijd al een cursus creatief schrijven willen volgen

14-06-2017

Doe mee met de schrijfcursus van Tanja de Jonge, jeugdboekenschrijfster en Educatiespecialist bij de bieb.

 

Na de zomervakantie (begin september) starten wij met deze inspirerende cursus voor volwassenen bij Bibliotheek Hoorn. Tanja de Jonge, ervaren jeugdboekenschrijfster, heeft inmiddels al vijf kinderboeken gepubliceerd. Haar laatste boek Cyberboy was genomineerd voor de Jonge Jury.  

En ook heel bijzonder: dit boek staat centraal bij de landelijke campagne Nederland Leest Junior, in november dit jaar en wordt in een nieuwe uitgave uitgedeeld en gelezen door leerlingen op basisscholen en middelbare scholen

 

Tanja is naast schrijfster ook schrijfdocent. Zij sluit haar opleiding Creatief Schrijven af met deze cursus. Dus grijp je kans en doe mee!

Doe dit snel, want er is maar plek voor 8 deelnemers.

 

Tijdens de cursus creatief schrijven krijg je lessen in proza, poëzie en literaire non-fictie. Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a. dialoog, perspectief en personages maken. Je leert ook feedback op teksten te geven en te ontvangen.

Je kunt de cursus volgen als je begint met schrijven, of als je al gevorderd bent.

 
De lessen zijn op dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur, in de Centrale vestiging van Bibliotheek Hoorn, in de binnenstad op 5 september, 12 september, 19 september, 26 september, 3 oktober en 10 oktober.

Kosten: € 90,-.

Daarvoor krijg je zes lessen, lesmateriaal, koffie, thee, koekjes en veel inspiratie!


Meld je aan via een mail aan info@tanjadejonge.nl (mailto:info@tanjadejonge.nl)

Bibliotheek logo Bibliotheek logo
tanja de Jonge1 tanja de Jonge1
tanja de Jonge tanja de Jonge