Vue Hoorn verwelkomt de miljoenste bezoeker

11-06-2017

Vrijdagavond mocht Vue Hoorn de miljoenste bezoeker verwelkomen sinds de opening op 2 juli 2014. Sjari Mol - Kaarsemaker (24) werd feestelijk onthaald door het Vue personeel en ontving uit handen van theatermanager Franklin Schaper der Alderwereldt van Sint John een cheque voor één jaar gratis filmbezoek in Vue Hoorn.

 

Met de komst van de voormalige JT Bioscoop aan de Westfriese Parkweg kreeg Hoorn na 14 jaar weer een bioscoop. Vorig jaar werd de huisstijl aangepast naar Vue. Niet alleen het logo werd vervangen, maar ook de foyer kreeg een opknapbeurt en in alle 5 zalen werden vip seats geplaatst. De bioscoop ontving binnen een maand na de opening al de 25.000ste bezoeker en mag nu binnen drie jaar de miljoenste bezoeker verwelkomen. Titels die sinds de opening veel bezoekers trokken zijn onder andere Gooische Vrouwen 2, de Star Wars films, Spectre, Fifty Shades of Grey en Pirates of the Caribbean.

 

Franklin Schaper der Alderwereldt van Sint John, Theatermanager Vue: 

“Sinds de opening zijn onze bezoekcijfers jaarlijks telkens boven verwachting uitgekomen en we blijven groeien. De miljoenste bezoeker komt dan ook eerder dan we hadden verwacht. Het geeft een geweldig gevoel bij te mogen dragen aan dit succes.”

 

Over Vue Hoorn

Vue Hoorn bevindt zich in het Van der Valk hotel en biedt daarmee de bezoeker een unieke combinatie tussen bioscoop, casino, restaurant en hotel. De bioscoop heeft vijf verschillende filmzalen met in totaal bijna 900 zitplaatsen. Vue Hoorn is uitgerust met de nieuwste 3D technieken op het gebied van beeld en geluid. In de XD Experience-zaal kan de bezoeker D-BOX stoelen reserveren, dit zijn speciale stoelen die de bezoeker mee laten bewegen met de gebeurtenissen in de film.

 

Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.

 

Bijlage: Foto miljoenste bezoeker Sjari Mol – Kaarsemaker met Vue Theatermanager Franklin Schaper der Alderwereldt van Sint John en het Vue personeel.

Miljoenste bezoeker Hoorn Miljoenste bezoeker Hoorn
VUE Hoorn VUE Hoorn