Nieuw lid Raad van Toezicht VVV

06-02-2017

Regio VVV Hart van Noord-Holland heeft per 1 januari 2017 een nieuw Raad van Toezicht lid erbij. Na een uitgebreide sollicitatieprocedure door de RvT, is Sjoerd Sijbrandij aangesteld als nieuw RvT-lid.
 

“Wij waren heel blij verrast door het grote aantal kwalitatief hoogwaardige sollicitaties dat wij mochten ontvangen na plaatsing van de vacature in de regionale dagbladen en social media. Het is goed om te merken dat zoveel mensen gastheerschap in de regio een warm hart toedragen”, aldus interim-directeur Peter Timmermans: “na een uitgebreide sollicitatieprocedure door RvT en directie zijn wij zeer verheugd dat Sjoerd Sijbrandij nu zitting heeft in onze Raad van Toezicht.”

 

Sjoerd is 40 jaar en woont in Opperdoes. Hij is werkzaam als Opleidingsmanager Handel en Ondernemerschap bij ROC Friese Poort. Met zijn grote enthousiasme, kennis over ondernemerschap en zijn uitgebreide netwerk in de regio zal hij een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van de stichting.

Het toeristisch landschap verandert snel en ook een non-profit stichting als de Regio VVV zal steeds meer moeten ondernemen om een relevante bijdrage te kunnen blijven leveren.
Met het aantrekken van Sjoerd Sijbrandij is de Raad van Toezicht klaar voor de toekomst en werken zij intensief samen met de destinatiemarketingorganisatie Holland Boven Amsterdam aan een sterke marketing organisatie voor het hele gebied Noord-Holland Noord.

vvv-logo vvv-logo
foto Sjoerd Sybrandy foto Sjoerd Sybrandy