Westfries Ondernemers Gala 2017

27-01-2017

We zijn hier al aan het aftellen tot het Westfries Ondernemersgala. Binnen twee weken weten we welke Westfriese onderneming de Van der Valk Retail Publieksprijs wint, wie de WBG Runner Up prijs pakt en wie de Rabobank West-Friesland Méér prijs wint. Tijdens het Westfries Ondernemersgala 2017 maken we alles bekend; daar bent u toch ook bij?

 

Rabobank West-Friesland Méér prijs
Wie wordt de ondernemer van het jaar en wint de Rabobank West-Friesland Méér prijs? De winnaar van het 26e Westfries Ondernemersgala wordt een van deze drie kandidaten: Seed Processing uit Enkhuizen, Knipping Kozijnen uit Zwaagdijk en Autobedrijf Peter Ursem uit Zwaag.

 

WBG Runner Up Prijs

Aanstormende talenten in Westfriesland, we hebben er heel veel van! Voor de WBG Runner Up prijs heeft de jury de volgende drie jonge ondernemingen geselecteerd: Ventis uit Enkhuizen, Encis uit Hoorn en Social Blue uit Hoorn.

 

Wie vindt U de beste Westfries Retailer?

En dan is er natuurlijk ook nog de Van der Valk Retail Publieksprijs. Daar mag u zelf op stemmen! Dat kan via onze site nog tot 9 februari ’s middags. ’s Avonds tijdens het Westfries Ondernemersgala maken wij bekend wie de meeste stemmen heeft ontvangen en dus de prijs wint.

 

Bestel snel Uw kaarten online

Heeft u uw kaarten voor het Westfries Ondernemersgala 2017 nog niet besteld? Wacht niet te lang; op: www.westfriesondernemersgala.nl (http://www.westfriesondernemersgala.nl) zijn nog kaarten verkrijgbaar, zowel kaarten voor het gala als kaarten voor het gala plus het volledig verzorgde galadiner vooraf.

 

En als u toch online bent: hier krijgt u meer informatie over de jury en de beoordelingscriteria. Op de site vindt u ook het complete avondprogramma!

http://www.westfriesondernemersgala.nl/beoordelingsriteria/?utm_source=copernica&utm_campaign=wfog_editie2017_9&utm_medium=nieuwsbrief (http://www.westfriesondernemersgala.nl/beoordelingsriteria/?utm_source=copernica&utm_campaign=wfog_editie2017_9&utm_medium=nieuwsbrief)

 

 

wfondernemersgala_2017 wfondernemersgala_2017