Carole King in Wadway

27-01-2017

Op vrijdag 3 februari speelt cabaretier Thijs van de Meeberg zijn voorstelling: Er mag gedanst Worden in Wadway. Een talent die o.a. overtuigend winnaar jury- en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2015 was. 

 

Op zaterdag 4 februari komt Esther Groenenberg naar Wadway met haar theaterconcert Carole King – A Natural Woman.

 

Aanvang beide voorstellingen 20.30 uur en kaarten kunt u reserveren via tel. 0229-270525, zie ook: www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl)

 

Carole King – A Natural Woman is de nieuwe voorstelling van zangeres en songwriter Esther Groenenberg. In deze show brengt de Zwolse muzikante een ode aan haar grote inspiratiebron Carole King. Haar legendarische album Tapestry staat in deze show centraal, maar Groenenberg neemt ook uitstapjes naar het eerdere werk van King en naar de muziek van vriend James Taylor.

 

Esther Groenenberg zingt en speelt piano en wordt vergezeld door zingende muzikanten Bauke Bakker op drums, Dirk Schreuders op basgitaar (beide bekend van de band Her Majesty en hun succesvolle ode aan Crosby, Stills, Nash & Young) en Bas Schouten op gitaar (bandlid The Handsome Poets & Lisa Lois).

In het voorjaar van 2017 staat een bescheiden tour op het programma, terwijl na de zomer van 2017 een groter aantal shows op de planning staat.

 

Meer informatie over Esther is te vinden op: www.esthergroenenberg.nl (http://www.esthergroenenberg.nl)

20170204_Esther Groenenberg - + IKK 20170204_Esther Groenenberg - + IKK
theaterkerk wadway logo theaterkerk wadway logo
theaterkerk Wadway theaterkerk Wadway