Dyslectisch. En dan?

Kom naar de dyslexie informatiemarkt voor alle antwoorden!

Heb je vragen over dyslexie, lees- en spellingproblemen en de behandeling ervan? Wil je advies over ondersteunende software voor kinderen met dyslexie om ze weer met plezier te laten lezen? Of heb je behoefte aan tips en trucs voor het omgaan met dyslexie? De dyslexie experts van Bibliotheek Hoorn en OBD Noordwest staan voor je klaar op woensdagmiddag 25 januari. 

 

Deze informatiemarkt is speciaal voor ouders, kinderen, leerkrachten, intern begeleiders en andere belangstellenden die te maken hebben met dyslexie en wordt georganiseerd in samenwerking met OBD Noordwest.

 

De middag wordt geopend met de presentatie van de dichtbundel van een succesvolle dyslect, onze kinderstadsdichter Mara Telkamp. Zij zal het eerste exemplaar uitreiken aan wethouder Samir Bashara. 


Tijdens deze middag wordt informatie gegeven over de mogelijkheden die er zijn om kinderen met leesproblemen toch plezier in lezen te laten krijgen. Ook zullen de OSG, SG Newton en Werenfridus aanwezig zijn om hun visie op dyslexie en het onderwijs te geven. Naast het aanbod van boeken worden ook ICT hulpmiddelen gepresenteerd.

 

Locatie: Centrale Bibliotheek Hoorn, Wisselstraat 8

Tijden: 15:00 - 17:30

Toegang gratis

Bibliotheek_Hoorn[1] Bibliotheek_Hoorn[1]