Overtuigend solliciteren met DeBroekriem

18-01-2017

Vrijdag 3 februari organiseert eventmanager Annemiek Schouten van DeBroekriem de workshop ‘Overtuigend solliciteren’. Gastspreker Bob van der Weijden van WerkSaam geeft werkzoekenden nieuwe inzichten in een interactieve workshop waarbij we op zoek gaan naar hun persoonlijke overtuiging tijdens het gehele sollicitatietraject. De workshop vindt plaats bij WerkSaam in Hoorn.

 

Overtuigend solliciteren

Een interactieve workshop, waarbij de deelnemers op zoek gaan naar hun persoonlijke overtuiging tijdens het gehele sollicitatietraject. De deelnemers leren hoe zij hun eigen gedrag kunnen beïnvloeden. Zij krijgen handvaten om met volle overtuiging onderscheid te maken tijdens het sollicitatietraject. Van voorbereiding tot het tekenen van het contract.

 

De workshop wordt gegeven door Bob van der Weijden. Bob is trainer bij WerkSaam en heeft al verschillende workshops aan werkzoekenden gegeven die zeer goed werden beoordeeld. Reden genoeg om Bob weer te vragen om een workshop te geven voor nieuwe werkzoekenden. Ook hun willen we zo goed mogelijk ondersteunen in het sollicitatietraject. Met overtuiging solliciteren is heel belangrijk. Bob zorgt ervoor dat de deelnemer wakker wordt geschud en met nieuwe inzichten elke schijn van twijfel wegneemt. Met zijn humor en verfrissende blik op communicatie zorgt hij voor gedragsveranderingen die blijven!

 

Locatie en aanmelden

De workshop ‘Overtuigend solliciteren’ vindt plaats op vrijdag 3 februari. Inloop vanaf 9.00 uur en de workshop is van 9.30 tot 11.30 uur bij WerkSaam, Dampten 26 in Hoorn.

Na de workshop is er nog voldoende tijd om te netwerken. De workshop is gratis, deelnemers hoeven zich alleen in te schrijven bij DeBroekriem. Dat kan via

www.debroekriem.nl/event/overtuigend-solliciteren (http://www.debroekriem.nl/event/overtuigend-solliciteren)

 

DeBroekriem

Stichting DeBroekriem is 3 jaar geleden opgericht door Pieter Vermeer, Pieter Tiller en Judith van der Mark. De afgelopen jaren heeft DeBroekriem ruim 2.000 mensen zien uitstromen naar werk en inmiddels organiseerden tientallen eventmanagers (vrijwilligers) door heel Nederland elk jaar ruim 500 bijeenkomsten. Daar zijn we trots op! DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

Debroekriem-logo Debroekriem-logo