Radio Bontekoe zoekt geluidstechnici

06-01-2017

Radio Bontekoe is de internetzender voor en door Hoorn, Blokker en Zwaag. Over enkele weken is Radio Bontekoe ook te beluisteren via de ether op de middengolf 828 kHz.

In verband met verdere uitbreiding van onze programma’s, zoeken wij geluidstechnici.

De taak van een radio geluidstechnicus is om de studiomengtafel te bedienen, zodanig dat live-uitzendingen optimaal worden uitgezonden en opnames goed worden vastgelegd.

Radio Bontekoe is een vereniging waarvan alle medewerkers vrijwilligers zijn. Enthousiast naast beroep of pensioen bezig met het medium radio. Velen hebben door ervaring en/of beroepsachtergrond een professioneel niveau in het maken van radio bereikt.

Medewerkers investeren met een relatief kleine contributie een stukje mee in de totale kosten van het radiostation. Radio Bontekoe biedt daarvoor een organisatie met een zeer goede sfeer waarin respect voor elkaar normaal is. In tegenstelling tot een stichtingsvorm zijn alle leden gezamenlijk eigenaar van de omroepvereniging en hebben zeggenschap in het beleid en een stem in het kiezen en controleren van het verenigingsbestuur. Dat is niet vrijblijvend maar in de statuten van de vereniging vastgelegd.

Ben jij al geluidstechnicus of vind je het leuk om daarvoor opgeleid te worden?
Heb je een dagdeel of dagdelen tijd om tijdens uitzendingen of opnames de mengtafel te bedienen? Mail ons dan voor het maken van een afspraak om kennis te maken.

Stuur je mail naar:

mediagroephoorn@gmail.com (mailto:mediagroephoorn@gmail.com) met je gegevens en we nemen contact met je op.

Misschien tot ziens?

De website van Radio Bontekoe is www.radiobontekoe.nl (http://www.radiobontekoe.nl)

 

 

mengtafel mengtafel
Radio Bontekoe_logo_nieuwste Radio Bontekoe_logo_nieuwste