Westfries Ondernemersgala 2017

05-01-2017

Stemprocedure nu geopend

Welke Westfriese onderneming verdient de Van der Valk Retail Publieksprijs? Groot Schoenmode, Van der Kroon of Stumpel? U mag dat bepalen! De stempagina is geopend. U kunt hier stemmen op uw favoriet. Dit kan tot uiterlijk 9 februari, de winnaar wordt ’s avonds tijdens het Westfries Ondernemersgala bekend gemaakt!

 

Kaartverkoop reeds gestart

De kaartverkoop is in volle gang en wij hopen natuurlijk ook u te mogen verwelkomen! Mocht u dat al wel van plan zijn maar is de aanschaf van de tickets er nog even bij ingeschoten: op westfriesondernemersgala.nl zijn nog kaarten verkrijgbaar.

 

Kies voor culinaire chic

Tijdens het vorige gala hebben we voor het eerst genoten van een verrukkelijk nieuw initiatief: het Westfriese galadiner. Culinaire chic in een stijlvolle ambiance. Het galadiner viel dermate goed in de smaak, dat wij het u dit jaar ook weer graag aanbieden! Uw avond zal in samenspel met het team van Van der Valk, door topkok Mark de Korte van Marque Restaurant verzorgd worden. Dat belooft een kleine culinaire sensatie te worden! Reserveren kan wederom via onze site:          www.westfriesondernemersgala.nl (http://www.westfriesondernemersgala.nl).

 

Partners in beeld
’Westfriese ondernemers richten zich graag op de toekomst, zijn innovatief en daadkrachtig. Zij zijn nogal eens het grote voorbeeld voor vele andere regio’s in ons land en houden van aanpakken. Het Noordhollands Dagblad/Holland Media Combinatie steunt daarom met ontzettend veel plezier bedrijven bij hun exposure en staat achter het Westfries Ondernemersgala als podium voor hun prestaties.’

Monique Reekers - Holland Media Combinatie

 

’Unedo Printmedia onderneemt al 26 jaar in Westfriesland. Te midden van vele andere mooie ondernemingen met een ondernemersklimaat waar menig andere regio in Nederland jaloers op is. Met veel plezier leveren we een bijdrage om van het Westfriese Ondernemersgala een succes te maken.’

Jeffrey van Tilburg – Unedo Printmedia

wfondernemersgala_2017 wfondernemersgala_2017