YEF-huiswerkbegeleiding en Marco Bakker Verzuimadvies in centrum Venhuizen

29-12-2016

Vanaf 1 december kent het Twijver 68 in Venhuizen 2 nieuwe bedrijven: YEF-huiswerkbegeleiding en Marco Bakker Verzuimadvies. Hiermee krijgt het centrum van Venhuizen nieuwe bedrijfsactiviteiten. De locatie is 6 dagen per week geopend, op zaterdag 7 januari 2017 is de feestelijke opening. 

Huiswerkbegeleiding voor jongeren met lef
Gerline Bakker is sinds 17 november 2016 de trotse eigenaar van YEF-huiswerkbegeleiding. YEF-huiswerkbegeleiding is er voor alle jongeren met LEF. Wij zijn er voor iedereen die een extra steuntje in de rug kan gebruiken. We maken een feestje van je huiswerk en gaan er samen tegenaan om voor jou een mooi rapport te krijgen.

Gerline: “Als het met een kind op school niet lekker gaat, heeft het hele gezin daar last van. Met YEF-huiswerkbegeleiding wil het gezin helpen via het schoolgaande kind. Uit ervaring kan ik spreken dat het gezin daar veel baat bij heeft.” YEF- huiswerkbegeleiding helpt  kinderen in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar bij het maken van het huiswerk. Ook wordt ondersteuning  geboden bij extra werk vanuit de basisschool. Bijlessen worden gegeven om ieder kind meer zelfvertrouwen te geven waardoor het kind meer plezier in de schoolperiode zal hebben.

Advies en begeleiding ziekteverzuim
Marco Bakker Verzuimadvies richt zich al 5 jaar op verzuimgeleiding van met name MKB bedrijven. Marco: “Mijn werkzaamheden verrichte ik eerst vanuit huis. De afgelopen jaren heb ik een flinke groei doorgemaakt waardoor ik nu de stap heb gezet om al mijn activiteiten voort te zetten vanuit het Twijver. Hier kan ik mijn klanten ontvangen én ik ga spreekuren houden voor particulieren. Iedereen die vragen heeft rondom het proces van ziekteverzuim in relatie tot het werk, kan daar terecht.”

Opening
Op zaterdag 7 januari 2017 wordt het pand met de nieuwe bedrijven feestelijk geopend. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Om exact 14.00 uur openen de kinderen van Marco en Gerline het pand op ludieke wijze.

Kijk voor meer informatie op  www.yef-huiswerkbegeleiding.nl (http://www.yef-huiswerkbegeleiding.nl)

of www.deverzuimregisseur.eu (http://www.deverzuimregisseur.eu).

Yer huiswerkbegeleiding Yer huiswerkbegeleiding
marco-bakker-1 marco-bakker-1