Tennisschool ALL-IN en HOSPICE DIGNITAS brengen leven in de brouwerij

23-12-2016

Tennisschool ALL-IN  heeft zijn nieuwe goede doel gevonden voor het Ferry Holster Benefiet toernooi . Alle tennissers van Hoorn en omstreken zullen zich gaan inzetten voor het Hospice Dignitas in Hoorn.

 

Het Ferry Holster ALL-IN Benefiet Toernooi is een jaarlijks terugkerend evenement, in het Sportcentrum Hoorn, waarbij alle tennissers van Hoorn en omstreken zich inzetten voor een goed doel. Na de goede doelen: Girls First, KWF, Inloophuis Pisa is nu het Hospice Dignitas aan de beurt.

 

 “Het geeft een heerlijk gevoel om je in te zetten voor een goed doel op lokaal niveau ” vertelt eigenaar van Tennisschool ALL-IN, Joris Kleinloog. “Afgelopen week zijn wij op bezoek geweest bij het Hospice in Hoorn. Zelf wist ik eigenlijk niet wat ik moest verwachten. Maar we werden zo enthousiast en warm ontvangen dat het meteen goed voelde.

 

Hospice Dignitas
Het Hospice in Hoorn biedt sinds februari 2004 een huiselijke, veilige en gastvrije omgeving, voor zowel de ernstig zieke als diens naasten, met de bijhorende geestelijke en psychosociale en lichamelijke zorg. De persoonlijke levenssfeer en de wensen van de gast staan centraal in hun zorgverlening.

“Het is hartverwarmend om te zien dat deze personen en vrijwilligers zich inzetten om van de laatste levensfase van een persoon comfort en plezier te geven” aldus Joris Kleinloog. ‘Wij hadden een beeld over een grijze grauwe plaats waar mensen dood gaan maar in tegendeel!

 

“Dit is precies het beeld waar we van af willen” haakt Ingrid Heidema, directeur van het Hospice Dignitas, in. “Ons imago moet gaan veranderen. Bij het Hospice in Hoorn is nog volop leven en willen wij dat onze gasten nog gaan genieten. Wij zijn erg gecharmeerd door deze actie van tennisschool ALL-IN. Eigenlijk stonden ze uit het niets op de stoep: Kunnen wij jullie helpen?”

 

Leven in de brouwerij

Op zaterdag 18 februari zal er genoeg leven in de brouwerij zijn tijdens het Ferry Holster Benefiet Tennistoernooi. Het toernooi wordt mogelijk gemaakt door allemaal lokale bedrijven die spullen sponsoren voor dit unieke evenement. Tennissers uit de omgeving zullen op de baan strijden voor de games en daarna hun portemonnee trekken voor alle activiteiten met als doel zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Hospice Dignitas.

 

Wensenlijst

Het Hospice Dignitas heeft bij tennisschool ALL-IN een wensenlijst ingeleverd met goederen die ze graag willen aanschaffen maar waar geen geld voor is. Vooral in de huiselijke sfeer is het Hospice afhankelijk van giften. Tijdens het toernooi gaan ze met het opgehaalde geld de wensenlijst zoveel mogelijk afstrepen.

 

Ferry Holster Toernooi

Het Ferry Holster Toernooi wordt gehouden op de indoor tennisbanen van het Sportcentrum Hoorn. Op zaterdag 18 februari om 19:00 uur zal het start schot klinken en rond 24:00 uur zal er bekend worden gemaakt hoeveel geld er is opgehaald. Wil u meer informatie over het toernooi of wilt u als bedrijf iets betekenen, neem dan contact op met janwillem@tennisschoolal-in.nl (mailto:janwillem@tennisschoolal-in.nl)

20161221_100533 20161221_100533
Tennisschool_voor_beter_tennis logo Tennisschool_voor_beter_tennis logo