Betoverende klanken

02-11-2016

Betoverende klanken komen op zaterdag 19 november 2016 niet alleen uit de trompet van Melissa Venema,  maar ook van muziekvereniging ‘De Herleving Zwaag‘  zelf.                 

 

Trompettiste Melissa Venema is op 10-jarige leeftijd (!) geslaagd voor het toelatingsexamen van de Jong Talentklas van het ”Conservatorium van Amsterdam”. Dat is zeker uitzonderlijk maar ook haar eerste CD als 11-jarige jongedame ook en de eerste is niet de laatste CD.                                                          

 

Vele prijzen heeft Melissa behaald en zij heeft met diverse beroemde orkesten en muzikanten opgetreden. Zoals o.a.  het orkest van André Rieu, het “koper-ensemble” van het ‘Koninklijk Concertgebouw Orkest’ en de ‘Berliner Symphoniker’. En komende maand reist Melissa af naar Wenen voor een Kerstconcert met het ‘Radio Symphonieorchester Wien’.

Samen met trompettiste Melissa Venema als gaste brengt ‘De Herleving Zwaag’ een mooi programma. Filmmuziek als “Gabriella’s Song” en balletmuziek uit Tchaikovsky’s Zwanenmeer  “Chanson Napolitaine” zijn enkele muziekstukken die o.l.v. dirigent Rolf Hoogenberg worden gespeeld. Maar ook zonder Melissa’s trompetspel hoort u ‘De Herleving Zwaag’ o.a.  in het muziekstuk “Spirit of the Sequoia” van Philip Spark, die de natuur en deze immense bomen prachtig muzikaal heeft verbeeld. U waant zich in een redwood forest in Noord-Amerika!                                                Het Leerorkest is de laatste tijd in aantal muzikanten gegroeid en in hun samenspel, en ... de Piraten uit de Caribbean met Jack Sparrow doen Zwaag aan!

 

Muziekvereniging ‘De Herleving Zwaag’ is trots de talentvolle trompettiste Melissa Venema te begeleiden met een aantal muziekstukken en u zult zeker na afloop betoverd zijn!

 

We zien u graag bij “Herleving in Concert”, in de zaal van De Baron  De Oude Veiling 25 Zwaag.               Met een Donateurkaart 2016 mag u gratis naar binnen. Zonder deze kaart is de toegang € 7,50 per persoon.

 

Datum:19 movember

Wat: Herleving in concert met als gaste Melissa Venema op trompet

Waar: De Baron, Oude veiling 25 Zwaag

Hoe laat: vanaf 19.30 uur zaal open. Vanaf 20.00 uur concert

Toegang: € 7,50

KSijp Herleving Zwaag Concert 19-11-2016 KSijp Herleving Zwaag Concert 19-11-2016
poster Herleving Zwaag 19-11-2016 kl poster Herleving Zwaag 19-11-2016 kl
De Baron Zwaag De Baron Zwaag