Wadway met gevarieerd programma

02-11-2016

Op vrijdag 11 november speelt Kirsten van Teijn haar try-out cabaretvoorstelling Zalf in theaterkerk Wadway. Zaterdag 12 november wordt de vloer vrijgemaakt voor Theo Nijland met zijn theaterconcert Desalniettemin, die werd bekroond met vijf sterren in De Volkskrant.

Aanvang telkens om 20.30 uur en kaarten reserveren is mogelijk via tel. 0229-270525, zie ook± www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl)

 

Kirsten heeft jeuk. Al haar leven lang. Jeuk van de wereld om haar heen. Kirsten vraagt zich af ‘Moet men krabben waar het jeukt?’. Soms moet je niet krabben, maar het laten jeuken. Want als je op één plek krabt begint het ergens anders weer te jeuken en als iemand zegt ‘stop’ wordt het alleen maar erger. Maar Kirsten stopt niet, ze is pas net begonnen. Haar tweede avondvullende programma is een muzikale cabaretvoorstelling die de jeuk naar het theater brengt, maar gelukkig ook de zalf.

Zie ook www.kirstenvanteijn.nl (http://www.kirstenvanteijn.nl)

 

In alle eenvoud, gezeten aan de piano, weet Theo Nijland elke keer weer een publiek met zijn liedjes te betoveren. In zijn nieuwe repertoire bezingt hij de weerslag van maatschappelijke gebeurtenissen op ons kleine mensen. Ramen en deuren zet hij wijd open en soms tilt hij binnen even een putdeksel op om de stank juist vrijelijk naar buiten te laten stromen. Wij zijn zelf immers meestal de aanstichters van het kwaad dat we vrezen. Nijland is erudiet en toch sexy, bloedserieus en toch grappig. Vorig seizoen kon deze voorstelling niet doorgaan, maar gelukkig is hij er weer om zijn vele volgers een heerlijke avond te bezorgen.

www.theonijland.nl (http://www.theonijland.nl)

20161111_Kirsten van Teijn - ZALF 16-17 - Saskia Kerkhoff 20161111_Kirsten van Teijn - ZALF 16-17 - Saskia Kerkhoff
20161112_Kik - Theo Nijland - Desalniettemin - foto Ben van Duin 20161112_Kik - Theo Nijland - Desalniettemin - foto Ben van Duin
theaterkerk wadway logo theaterkerk wadway logo